Alan Rowan with the Canon PowerShot SX740 HS in front of mountains and a lake
Blank-Rect Image

Canon PowerShot SX740 HS

Джобният компактен водещ модел за пътуване разполага с огромно 40x оптично увеличение и невероятна 4K разделителна способност.

Alan Rowan using the Canon PowerShot SX740 HS to photograph a stream

Открийте PowerShot SX740 HS

Планинарят Alan Rowan споделя своята история и защо PowerShot SX740 HS е идеалният спътник за него.

Гледайте видео

Разкажете историята си в 4K с мощен 40x супермащабиране за пътуване

С оптично мащабиране до 40x, изключително бърз процесор DIGIC и впечатляваща 4K разделителна способност в корпус с джобен размер – мощният PowerShot SX740 HS е съвършеното решение "всичко в едно" за заснемане на ценни моменти в 20,3-мегапикселови детайли.

Вижте пълните спецификации

Canon PowerShot SX740 HS

40x мащабиране в джоба ви

С дълбочина от само 39,9 mm PowerShot SX740 HS разполага с мощно 40x оптично мащабиране и 20,3-мегапикселов CMOS сензор, а също така и с DIGIC 8 за лесно заснемане на снимки с висока разделителна способност.

Capture memories in stunning 4K

Заснемане на спомени в зашеметяващо 4K

Впечатляваща 4K разделителна способност на видеото и стабилизиране по 5 оси помагат за заснемане на ценни моменти в невероятни детайли, дори ако снимате в движение.

Идеални композиции

Уникалният процесор DIGIC 8 на Canon активно управлява настройките на фотоапарата като "Помощ при кадриране" и "Хибриден Авто", за да можете да насочите и да снимате с невероятни резултати.

The Canon PowerShot SX740 HS photographing a girl in the woods

Бързи скорости заснемане

Никога не пропускайте момент с невероятно отзивчивия затвор и 10 fps непрекъснато снимане, а освен това можете да направите и идеалното селфи с режим "Автопортрет" и подвижен LCD екран.

Young girl doing a cartwheel frame by frame

Галерия

Споделяйте и съхранявайте снимки с Wi-Fi и Bluetooth®

Усъвършенстваната Bluetooth®, Wi-Fi свързаност* и автоматичното прехвърляне позволява лесно да споделяте и архивирате снимки в съвместими смарт устройства или на домашния компютър, за да бъдат спомените ви в безопасност.

Viewing photos taken on the Canon PowerShot SX740 HS on an iPad

Вдъхновете се

От цветни макроснимки до мъгливи планински върхове – ето как Alan Rowan използва Canon PowerShot SX740 HS, за да заснеме идеалната снимка сред природата.

Към статия

Alan Rowan stands on the side of a hill, with yellow gorse bushes, grassy fields and a river in the valley behind him. He holds a compact camera to take a photo of the natural view.
Canon PowerShot SX740 HS WITB

Какво включва комплектът

Цифров фотоапарат PowerShot SX740 HS (BK)

Ремък за китка WS-800

Батерия NB-13L

Зарядно устройство за батерии CB-2LHE

AC кабел (E)

Комплект с ръководства на потребителя

Съвместими аксесоари

Спецификации

40x

40x

Оптично увеличаване

4K

4K

Ultra High Definition

DIGIC 8

DIGIC 8

Мощен процесор

5-axis

5 оси

Стабилизиране

20.3 Megapixel

20,3 мегапиксела

CMOS сензор

180 degree

180 градуса

Подвижен LCD екран

10 fps

10 fps

Серия от снимки

Bluetooth®

Bluetooth®

Винаги включена свързаност

Вижте пълните спецификации

Canon PowerShot SX740 HS

Свързани продукти

* Винаги включената връзка между интелигентното устройство и фотоапарата чрез Bluetooth® изисква първоначална настройка с приложението Canon Camera Connect. Стабилността на Bluetooth® връзката зависи от модела на интелигентното устройството и от други фактори на околната среда. Знакът и логото на Bluetooth® са регистрирани запазени марки на Bluetooth® SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им притежатели. Съвместимото интелигентно устройство изисква Bluetooth® версия 4 (или по-нова) и да работи с iOS 8.4 (или по-нова версия) или Android 5.0 (или по-нова версия) с инсталирана най-новата версия на приложението Canon Camera Connect (налично от Apple App Store или от магазина на Google Play).