Canon Camera

Безогледални фотоапарати EOS M

Винаги бъдете в готовност с компактен, лек и малък фотоапарат със сменяем обектив, предлагащ DSLR качество

Невероятно качество
в малък размер

Страхотните истории се случват навсякъде около нас във всеки един момент.
Просто имате нужда от фотоапарат, който улавя красотата на живота и незабравимите истории.
Canon Camera

EOS M50 Mark II

Създайте съдържание с чудесно качество за своята публика и добавете свой собствен творчески почерк – независимо дали за снимки, или поточно предаване в реално време.

Canon Camera

Какво е безогледален фотоапарат?

За разлика от DSLR, който използва огледало за отразяване на светлината към визьора, безогледалните фотоапарати – известни като компактни системи фотоапарати – нямат огледало или оптичен визьор, което ги прави по-малки от DSLR.

Когато мястото е ограничено, гамата от безогледални фотоапарати EOS M предлага гъвкавост и удобство с високо качество на изображенията, както при видео, така и при снимки. Гамата използва електронен визьор, който запазва размера и теглото, но предлага творчески ползи като допълнение.

Като обхваща модели от APS-C с малки обективи до пълнокадрови фотоапарати, където креативността е в основата благодарение на кратко задно фокусиране от пълнокадровия сензор, гамата от безогледални фотоапарати EOS е изцяло проектирана да извлече най-доброто от вашата фотография.

Невероятно качество

Нашите безогледални фотоапарати комбинират най-доброто от компактните и DSLR фотоапаратите, за да заснемат снимки и видео с превъзходно качество, наситени с детайли, цветове и атмосфера – дори при слаба светлина.

EF-M обективи

Компактни и леки обективи, предназначени за фотоапарати EOS M. Тези обективи варират от ултра широкоъгълни и варио телеобективи до ултракъси обективи, които ще ви помогнат да разгърнете своята креативност.

Canon Camera

Мога ли да ползвам други обективи?

С нашите безогледални фотоапарати можете лесно да сменяте обективите и да заснемате снимки от различен ъгъл. Наред с изключителната гама от гъвкави и компактни обективи EF-M можете да ползвате адаптера EF-EOS M на Canon за достъп до огромен избор от над 80 EF-S и EF обектива за фотоапарати DSLR, включително специализирани обективи, като например макро и рибешко око.

Коя система EOS е подходяща за мен?

Намерете идеалния фотоапарат, който отговаря на стила ви за фотография и видеозаснемане. Canon има идеалното решение както за специалисти на слаба светлина, така и за супергероите на бързите действия.

Canon Camera

Имате нужда от помощ при избор на фотоапарат?

Използвайте нашия селектор за фотоапарати и намерете идеалния фотоапарат.

Canon Camera

Може да се заинтересувате също и от...

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.