mirrorless range
alt text goes here

Безогледални фотоапарати EOS M

Винаги бъдете в готовност с компактен, лек и малък фотоапарат със сменяем обектив, предлагащ DSLR качество

Невероятно качество
в малък размер

Страхотните истории се случват навсякъде около нас във всеки един момент.
Просто имате нужда от фотоапарат, който улавя красотата на живота и незабравимите истории.

EOS M50 Mark II

EOS M50 Mark II

Създайте съдържание с чудесно качество за своята публика и добавете свой собствен творчески почерк – независимо дали за снимки, или поточно предаване в реално време.

Разгледайте сега

 EOS M50 Mark II sample
  • f/3.2
  • 1/320
  • 2500

Какво е безогледален фотоапарат?

За разлика от DSLR, който използва огледало за отразяване на светлината към визьора, безогледалните фотоапарати – известни като компактни системи фотоапарати – нямат огледало или оптичен визьор, което ги прави по-малки от DSLR.

Когато мястото е ограничено, гамата от безогледални фотоапарати EOS M предлага гъвкавост и удобство с високо качество на изображенията, както при видео, така и при снимки. Гамата използва електронен визьор, който запазва размера и теглото, но предлага творчески ползи като допълнение.

Като обхваща модели от APS-C с малки обективи до пълнокадрови фотоапарати, където креативността е в основата благодарение на кратко задно фокусиране от пълнокадровия сензор, гамата от безогледални фотоапарати EOS е изцяло проектирана да извлече най-доброто от вашата фотография.

eos m10 lifestyle alina

Невероятно качество

Нашите безогледални фотоапарати комбинират най-доброто от компактните и DSLR фотоапаратите, за да заснемат снимки и видео с превъзходно качество, наситени с детайли, цветове и атмосфера – дори при слаба светлина.

stunning quality

EF-M обективи

Компактни и леки обективи, предназначени за фотоапарати EOS M. Тези обективи варират от ултра широкоъгълни и варио телеобективи до ултракъси обективи, които ще ви помогнат да разгърнете своята креативност.

Научете повече

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
eos m5 cinc lifestyle system

Мога ли да ползвам други обективи?

С нашите безогледални фотоапарати можете лесно да сменяте обективите и да заснемате снимки от различен ъгъл. Наред с изключителната гама от гъвкави и компактни обективи EF-M можете да ползвате адаптера EF-EOS M на Canon за достъп до огромен избор от над 80 EF-S и EF обектива за фотоапарати DSLR, включително специализирани обективи, като например макро и рибешко око.

Прочетете повече

Коя система EOS е подходяща за мен?

Намерете идеалния фотоапарат, който отговаря на стила ви за фотография и видеозаснемане. Canon има идеалното решение както за специалисти на слаба светлина, така и за супергероите на бързите действия.

Открийте още

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Имате нужда от помощ при избор на фотоапарат?

Използвайте нашия селектор за фотоапарати и намерете идеалния фотоапарат.

Намери моя фотоапарат

Hands holding up Canon camera

Може да се заинтересувате също и от...

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

Регистрирайте се сега