УСЛУГИ

Услуги за жизнения цикъл на устройството

Оптимизирайте вашите решения за офиса от Canon – от свързването към мрежата до изтичането на жизнения цикъл на устройството – и подобрете контрола, сигурността и ефективността.

Two suited men with their backs to the camera gaze out through a large glass office building, with one pointing upwards.

Услуги за инсталиране на Canon

Професионалното предварително конфигуриране и доставка на устройства за сканиране и печат ви помага да ги инсталирате на място по-бързо, с минимално прекъсване на работата.

Two women perch on long white desks alongside computers as they chat to three colleagues sitting in front of them.

Услуга за управление на устройствa

Намалете натоварването на вашия ИТ отдел – опростете управлението на устройствата за печат и сканиране с проактивна услуга, която наблюдава и оптимизира вашите устройства.

Други услуги

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Управлявани облачни услуги

Увеличете производителността в офиса с документни услуги и оборудване, проектирани за постигане на най-добри резултати от вашата бизнес информация.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Консултантски услуги за бизнес процеси

Останете начело на конкуренцията – възползвайте се от все по-цифровизирания свят, за да повишите ефективността и да подобрите ангажираността на клиентите.

Blue-tinged view of a man in jeans and T-shirt referring to a clipboard while checking an IT data centre.

Поддръжка и обслужване

Наслаждавайте се на спокойствие с 24/7 поддръжка на устройства, както и с проактивно дистанционно наблюдение, за да подобрите производителността на решенията от Canon.

Постигнете максимален контрол, сигурност и ефективност с нашите услуги за жизнения цикъл на устройството.

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП