Alt tag name: Canon C200 video camera and lens kit.
alt text goes here

Компактна и гъвкава конфигурация

С вградена Wi-Fi комуникация, ND филтри и EF гнездо за обектив, EOS C200 може да се конфигурира лесно, за да осигури качеството на изображението и контрола, необходими за различни снимачни цели, като същевременно е изключително мобилна и здрава кинокамера.

Wi-Fi дистанционно управление и наблюдение на картината

Вградената поддръжка на Wi-Fi и Ethernet позволява използване на изключително полезната функция за дистанционно управление и наблюдение на картината чрез браузър от компютър или мобилно устройство, особено важно при монтаж на кинокамерата на дрон или кран.

VDU Screen displaying browser remote.
C200 video camera button controls.

Вграден оптичен ND филтър (10 стъпки)

EOS C200 включва вграден оптичен ND филтър с нива от 2, 4, 6, 8 или 10 стъпки, което спестява време с бързо и лесно управление с бутони.

Удобна работа с електронен визьор EVF-V70

С електронния визьор EVF-V70 (продава се отделно) може да се снима в условия на ярка околна светлина. Той използва изключителния Full HD OLED дисплей, който разполага с отлични характеристики на пресъздаване на цветовете, а също и вградени контроли за управление на кинокамерата, които са идеални при индивидуално снимане с кинокамерата.

Close up view of Canon C200 video camera built in camera controls.

Стандартна съвместимост с богата гама обективи Canon EF

Гнездото за EF обективи на EOS C200 по стандарт поддържа протоколите за комуникация с обективи Canon, което оптимизира работата на кинокамерата/обектива при използване на EF обективи, включително 4K ENG-стил Cine Servo обективи и кинообективи с фиксирано фокусно разстояние.

Large range of Canon EF lenses

Опция за PL гнездо за обектив

Налична е допълнителна услуга за преминаване към PL гнездо за обектив, което допълнително разширява гамата от обективи, с които може да се снима.

Close up view of Canon PL lens with mount

Разгледайте други предимства