Group of people pouring coulored powder on a woman.
alt text goes here

Прецизно и надеждно автоматично фокусиране

Технологията Dual Pixel CMOS AF на Canon предоставя впечатляващо AF проследяване в над 80% от площта на кадъра хоризонтално и вертикално с избор на AF точка и контрол на фокусирането чрез сензорен екран.

Технология Dual Pixel CMOS AF

EOS C200 разполага със специално разработената технология за автоматично фокусиране на Canon, която използва два фотодиода на пиксел за улавяне на две независими изображения, което позволява прилагане на принципа на фазовата разлика за гладко, бързо и прецизно автоматично фокусиране.

Canon Dual Pixel CMOS AF demonstration
Close up view of Canon video camera LCD monitor showing touch screen feature

Лесен избор на точки за фокусиране чрез сензорен екран

4-инчовият сензорен LCD дисплей на Canon предлага бърза и интуитивна работа и наблюдение и дава контрол на снимащия. Докоснете обекта в кадъра и го фокусирайте.

Разпознаване на лица

Системата Dual Pixel CMOS AF на EOS C200 предлага два режима за проследяване на лица, които могат автоматично да разпознават и проследяват избрано лице в рамките на кадъра или да му дават приоритет пред предварително избрана точка за фокусиране.

Face Detection

Непрекъснато проследяване на обект чрез автоматичния фокус

Системата Dual Pixel CMOS AF на EOS C200 може автоматично да проследява избран обект, гарантирайки, че обектът остава фокусиран, докато той се движи.

Picture of a group of people on a boat

Функция Dual Pixel Focus Guide

4K изображенията изискват много прецизност при ръчното фокусиране. Функцията Dual Pixel Focus Guide на Canon позволява на потребителите ръчно да контролират фокуса с увереност, като показва индикатори за преден/заден фокус около избраната точка за фокусиране, което гарантира, че посоката на фокуса и отклонението са ясни.

photo of man on bike with woman showing face detection feature of video
Canon VDU displaying menu and AF speed

Фина настройка на автоматичния фокус

Canon е добавил нова функция в менюто за фина настройка на автоматичния фокус, която позволява на потребителя да определя скоростта и чувствителността на автоматичния фокус за по-голяма гъвкавост и контрол.

Разгледайте други предимства