СТАТИЯ

Как да добавите зашеметяващ детайл към разпечатките си с imagePROGRAF PRO-1000

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Независимо дали подготвяте изображенията си за изложба, или продажба, имате нужда от професионален принтер, способен да произвежда отлични детайли и цветове – това превръща imagePROGRAF PRO-1000 в идеалния партньор, с който да вдъхнете живот на най-добрите си изображения.

Що се отнася до достоверното възпроизвеждане на най-добрите ви снимки, динамиката, цветът и качеството са от първостепенно значение. Принтерът imagePROGRAF PRO-1000 наследява декоративната червена линия от серията EOS – символ на изключително качество – и благодарение на своята усъвършенствана система с 12 мастила, безупречен работен процес и допълнителен специализиран софтуер за редактиране на снимки можете да произвеждате снимки, които остават верни на вашата творческа визия. Нека ви покажем как.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Работен процес "Кристално качество" на Canon

imagePROGRAF PRO-1000 позволява на потребителите на фотоапарати Canon EOS да печатат своите снимки уверено, използвайки специализиран софтуер за снимки и печат – Digital Photo Professional и плъгините Print Studio Pro и Professional Print & Layout. Този уникален работен процес от начало до край на Canon ви позволява да редактирате и печатате своите снимки, заснети с фотоапарати EOS на Canon, запазвайки оригиналните детайли и яснота.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Повишена използваемост в работния процес

Продуктивността и ефективността могат след това да са още по-мощни със специални плъгини за печат на Canon. Създадени за популярен софтуер за редактиране на снимки, Print Studio Pro на Canon и Professional Print & Layout оптимизират процеса на печат, като ви помагат да осигурите по-добро съответствие между цветовете на екрана и цветовете при печат.

С Print Studio Pro функциите за печат се събират на един екран за лесна използваемост, включително инструменти за изрязване и завъртане, настройки за печат и преглед на живо. Усъвършенстваният потребителски интерфейс на Professional Print & Layout също осигурява рационален работен процес с процедура за печат стъпка по стъпка за плавно производство.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Гъвкави настройки и управление на цветовете

Плъгините на Canon също ви улесняват да коригирате настройките на принтера, хартията, оформлението и цветовете за доставяне на разпечатки с най-добро качество. Функцията „Възпроизвеждане на контраст“, налична и в двата плъгина, дава възможност и за по-голяма яснота.

Поддържайте правилно управление на цветовете с избора на ICC профил. Подобреният дизайн на профила на принтера и лесната за използване Компенсация на черната точка означават, че цветното възпроизвеждане може да бъде подобрено, като съответства на най-тъмната точка на ICC профила на изображението с тази на принтера. Целта на цветовото съответствие и софтуерната симулация на разпечатката също ще запазят вашите изображения верни на визията ви.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Превъзходни черно-бели разпечатки

Добавете малко стил филм ноар към вашите изображения с привлекателни монохромни разпечатки. Висококачествените черно-бели изображения с неутрални тонове могат да бъдат постигнати благодарение на четири специални монохромни мастила на системата с мастила LUCIA PRO – фоточерно, матово черно, сиво и фотосиво – за черно-бели изображения, които се отличават с изключителна дълбочина и яснота.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Повишена ефикасност за печат с голям обем

Честата смяна на мастилото може да наруши работния ви процес, но благодарение на 80 ml резервоари с мастило можете да останете в творческото си пространство. Лесен за смяна патрон за поддръжка също ще увеличи ефективността, ако сте потребител с печат с голям обем – всички 12 мастила се зареждат лесно от предната страна на принтера и са поместени зад падащ капак за още по-лесен достъп.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Написано от Claire Price