Canon imagePROGRAF PRO-1000

Дайте живот на изображенията с удивителния настолен A2 принтер

Печатайте със зашеметяващо качество с настолния A2 принтер imagePROGRAF PRO-1000, който предлага висококачествени цветове и детайлност. Усъвършенствана система с 12 мастила дава живот на снимките ви.

Магията на мастилото върху хартия

Вижте видеото по-долу, за да откриете поразителните способности на imagePROGRAF PRO-1000. Топ фотографът и изследовател на Canon Клайв Бут обяснява как красивите и въздействащи разпечатки са дали живот на неговите фотографии. Много просто, както Клайв Бут казва, "има магия в мастилото върху хартия."

Отпечатвайте изображения със зашеметяващо качество

Изключителни резултати при печат

Постигнете изключителни резултати, като издигнете своите изображения до още по-високо ниво. Съхранявайки качеството и точността на снимките, вашите превъзходни разпечатки ще впечатлят клиентите ви и ще ви вдъхнат увереност да показвате и популяризирате своята работа.

PRO-1000
PRO-1000

Невероятен печат до формат A2

Насладете се на възможността да отпечатвате невероятни изображения без бели полета до формат A2 с невероятно качество. Възползвайте се от нашите високи скорости на печат и прецизни цветове: с разнообразни типове печатни носители – гланцова, матирана, художествена хартия и канаваца, с които гарантирано ще постигнете желания изглед и атмосфера.

Повече детайли и цвят

С новата система LUCIA PRO с 12 мастила вашите изображения ще бъдат достоверно пресъздадени при печат. Новоразработен микрокапсулиран материал за мастилото LUCIA PRO постига по-висококачествени цветове с по-широка цветова гама и повече детайли. Широкият динамичен диапазон на цветовете и детайлността в тъмните зони позволяват пресъздаване на всички детайли в снимките ви – от формат 4x6" до A2.

Подобрено отразяване на светлината, намалено бронзиране

Технологията за мастило Chroma Optimizer на Canon спомага за постигането на равномерна гланцираност при печат върху гланцирана хартия. Чрез полагане на мастило Chroma Optimizer върху отпечатаното изображение се регулира отразяването на светлината от повърхността на хартията, за да се осигури пресъздаване на естествени цветове в крайната разпечатка. Така се отпечатват изображения с наситено черно и се предотвратява нежеланото бронзиране на разпечатките.

PRO-1000
PRO-1000

Превъзходни черно-бели снимки

Можете да създавате фантастични черно-бели снимки с неутрални тонове благодарение на четирите специализирани монохромни мастила на системата LUCIA PRO – фоточерно, матово черно, сиво и фотосиво.

Бързи резултати и лесно използване

PRO-1000

Професионална и функционална конструкция

Принтерът imagePROGRAF PRO-1000 наследява декоративната червена линия на фотоапаратите EOS – символ на изключително качество. С професионалната си и функционална конструкция този настолен модел със сигурност ще вдъхнови както професионалистите, така и любителите фотографи. Здравото шаси гарантира прецизно изстрелване на капките мастило, а допълнителната тава за ръчно подаване ви позволява да работите с по-дебели хартии.

Повишена ефикасност за печат с голям обем

80 ml патрони за мастило с голям капацитет намаляват необходимостта от честа смяна на мастилата, а лесен за смяна патрон за поддръжка повишава ефикасността за потребители, печатащи в големи обеми. Всичките 12 мастила лесно се зареждат от предната страна на принтера и са поместени зад падащ капак.

PRO-1000

Спестете мастило и време

Дюзи само за матово черно и фоточерно предотвратяват похабяването на мастило и време, когато се използва смяна в зависимост от използвания печатен носител.

PRO-1000

PRO-1000

Интегриран работен процес – от начало до край

Работен процес на печат с изследователя на Canon Клайв Бут

PRO-1000

Гъвкави настройки и управление на цветовете

Плъгинът Print Studio Pro на Canon има нов потребителски интерфейс, който улеснява задаването на настройки за принтера, хартията, оформлението и цветовете за създаване на разпечатки с най-добро качество. Можете да запаметите предпочитани настройки, които са ви удобни, и да се връщате към тях многократно. Управлението на цветовете е по-лесно от всякога – само с едно поле за избор на ICC профил, цел на цветовото съответствие (Render Intent) и съвсем нова функция за софтуерна симулация на разпечатката.

Актуализиран плъгин Print Studio Pro

Плъгинът Print Studio Pro е перфектната връзка между вашите снимки и крайната разпечатка в работния процес. Новата функция "Контрастно пресъздаване" на добавката осигурява изображения с висока детайлност да бъдат отпечатани с невероятна рязкост и яснота.

Повишена използваемост в работния процес

Повишете своята продуктивност и ефикасност с безжична и облачна свързаност. Просто изтеглете приложението Canon PRINT в своето устройство с iOS или Android или отпечатвайте чрез Wi-Fi връзката на компютъра или лаптопа си. Със съвместими с PictBridge фотоапарати можете дори да отпечатвате директно чрез Wi-Fi.

PRO-1000

PRO-1000

Работен процес "Кристално качество" на Canon

imagePROGRAF PRO-1000 позволява на потребителите на фотоапарати Canon EOS да печатат своите снимки уверено, използвайки специализиран софтуер за снимки и печат – Digital Photo Professional и плъгина Print Studio Pro. Този уникален работен процес на Canon позволява на потребителите да редактират и печатат своите снимки, заснети с фотоапарати EOS, запазвайки оригиналните детайли и яснота от момента на заснемането.

PRO-1000

Топ съвети за печат на изследователя на Canon Клайв Бут

Галерия

Спецификации

f1_8 – 2_8

Chroma Optimizer

Икона за CMOS сензор тип 1.0

Удобен за работа цветен дисплей

DIGIC 7

Сменяйте само мастилото, което е изчерпано

Full HD 60p

Пигментно мастило с голяма дълготрайност

Prints up to A2

Печат до формат A2

Micro ink droplets for precise print

Микрокапки мастило за прецизен печат

Wi-Fi & Ethernet connectivity

Wi-Fi и Ethernet връзка

Print plug-in for photo applications

Плъгин за печат за фотоприложения

Какво включва комплектът

Награди

Препоръчваме ви