Canon imagePROGRAF PRO-1000

Нови динамики, цвят и качество за изключителни разпечатки

imagePROGRAF PRO-1000

Вдъхнете живот на изображенията с удивителния настолен A2 фотопринтер

Печатайте с увереност и с невероятни детайли с imagePROGRAF PRO-1000. С усъвършенствана система с 12 мастила за по-широка цветова гама и безпроблемен работен процес на печат от начало до край вдъхнете живот на това, което заснемате.

Вижте пълните спецификации

imagePROGRAF PRO-1000

Гама професионални принтери

Достоверно възпроизвеждайте вашите изображения със системата с 12 мастила LUCIA PRO. Микрокапсулираният му материал доставя по-високи нива на цвят с по-широка цветова гама и повече детайли – идеално за изображения, които са създадени да впечатлят. Широкият динамичен диапазон на цветовете и детайлността в тъмните зони позволяват пресъздаване на всички детайли в снимките ви – от формат 4x6" до A2, а сега и размер на банер (1,2 m)*.

* С актуализация на фърмуера (v3.010)

Отпечатвайте изображения със зашеметяващо качество

Изведете изображенията си на следващото ниво и постигнете изключителни резултати с imagePROGRAF PRO-1000. С превъзходна точност на цветовете, високи скорости на печат и поддръжка на широка гама хартия, включително гланц, матова, fine art paper, канава и Baryta*, можете да впечатлите клиентите си с превъзходни разпечатки, които запазват качеството и целостта на вашите снимки.

* Добавен е режим на хартия Baryta с актуализация на фърмуера (v3.010)

imagePROGRAF PRO-1000

Изключителни резултати при печат

Печатайте впечатляващи изображения без бели полета в още по-големи размери, без да правите компромиси с качеството. С новата актуализация на фърмуера* отпечатвайте върху хартия за панорама (21 cm x 59,4 cm) за изображения без полета с въздействие или създавайте свой собствен персонализиран тип хартия с размери до 1200 mm – идеален за банери.

* Необходим е фърмуер v3.010, наличен от 1 октомври 2019 г.

imagePROGRAF PRO-1000

Превъзходни детайли и цветове

Достоверно възпроизвеждайте вашите изображения с по-широката цветова гама и прецизно настроени детайли на системата с 12 мастила LUCIA PRO. Избегнете бронзирането с технологията за мастило Chroma Optimiser и постигнете равномерен блясък и естествен цвят с повишена плътност на черното. Комбинирайте с хартия Baryta* за още по-добър цветен завършек с изключителни резултати в по-тъмните зони.

* Фърмуерът (v3.010) трябва да бъде изтеглен за режим на хартия Baryta

imagePROGRAF PRO-1000

По-бързо и по-лесно

Бъдете интелигентни с професионален и функционален дизайн. Здравото шаси осигурява точно изстрелване на капките мастило, докато допълнителната тава за ръчно подаване ви позволява да използвате по-дебели видове хартия. Прекъсванията при отпечатване могат да бъдат сведени до минимум с 80 ml патрони с мастило и лесния за смяна патрон за поддръжка.

imagePROGRAF PRO-1000

Спестете мастило и време

Намалете загубата на мастило и спестете ценно време при смяна на носителите благодарение на ексклузивните дюзи за матово черно и фоточерно. Не се изисква смяна на мастило, което означава, че можете да сведете прекъсванията до минимум. Media Configuration Tool също означава, че можете да импортирате нови хартиени носители само с няколко прости стъпки за още по-малко време на принудителен престой.

imagePROGRAF PRO-1000

Прецизни резултати с imagePROGRAF PRO-1000

Разберете как да се възползвате максимално от imagePROGRAF PRO-1000 с нашето удобно ръководство, което ще ви запознае с основните функции.

ВИЖТЕ СТАТИЯТА

imagePROGRAF PRO-1000

Галерия с изображения

Разгледайте по-отблизо изключителните възможности на imagePROGRAF PRO-1000.

Спецификации

Chroma Optimiser

Chroma Optimiser

High longevity pigment ink

Пигмент с голяма дълготрайност

Wi-Fi and Ethernet connectivity

Wi-Fi и Ethernet свързаност

User-friendly colour display

Удобен за работа цветен дисплей

High longevity pigment ink

4pl размер на капката

Print plug-in for photo applications

Плъгин за печат за фотоприложения

Only change the ink that runs out

Сменяйте само мастилото, което е свършило

Prints up to 1,200mm*

Печат до 1200 mm*

Baryta paper mode*

Режим на хартия Baryta*

Panorama paper size*

Размер на хартия за панорама*

* С актуализация на фърмуера (v3.010)

Вижте пълните спецификации

Specification icon

Софтуер на Canon

Дайте на снимките си експертен завършек със софтуер, създаден да ви осигури по-голямо управление на цветовете с по-голяма точност, по-добра тоналност и фиксирана острота.

Изложбено качество

Открийте fine art хартия на други производители, която се поддържа директно от профилите на принтера, за да гарантирате прецизността и точността на резултатите.

Открийте още

Фотохартия Canon

Наличието на подходяща хартия, която да отговаря на вашите творчески амбиции, е лесно с всички налични гланцирани, полуматови и матови покрития.

Вижте всички

Помощник за избор на принтер

Отговорете на тези пет въпроса и ще ви препоръчаме кратък списък с подходящи професионални принтери за вас.

Научете повече

Свързани продукти

Научете повече за настолния професионален принтер imagePROGRAF.

Може да се заинтересувате също и от...