PIXMA_TS_9050 home environment living room

Серия PIXMA TS9050

Възползвайте се максимално от всяко едно изображение с този красив и висококачествен принтер. Идеален дори за най-взискателните фотографи.

PIXMA_TS_9050 close up of front panel

Компактен, подобрен и с огромни възможности

С превъзходно качество на печат и широка гама от опции за свързване. Серията PIXMA TS9050 е пълнофункционален цветен фотопринтер, скенер и копирно устройство с 12,6 cm (5") сензорен екран с елегантна и компактна външност

Елегантна и компактна конструкция

Наслаждавайте се на претворен стил и размер, който е с около 29% по-малък от този на предходни модели*. Простите и изтънчени контури се съчетават с текстурирани повърхности и хоризонтална форма, пестяща пространство, която допълва всяко обзавеждане. Моделът от серия PIXMA TS9050 е невероятен принтер, който отпечатва красиви снимки.

PIXMA_TS_9050 home environment chest of drawers


Бърза и лесна употреба

Автоматична изходна тава, преден панел и двойни подаващи устройства Ви позволяват да отпечатвате по-бързо и по-икономично. Големият сензорен екран от 12,6 cm Ви предоставя лесен достъп до различни функции от основни функции за печат и сканиране до отпечатване на снимки от SD карта.

PIXMA_TS_9050 Open front panel lifestyle

Бъдете креативни

Накарайте снимките от фотоапарата да изглеждат още по-добре с екранните творчески фотофилтри, приложете бързо и лесно филтри в стил социални мрежи в изображенията на Вашата SD карта чрез сензорния екран на серията PIXMA TS9050. Можете дори да преглеждате оригиналните изображения едно до друго с филтрираните изображения преди отпечатване, за да се уверите, че сте доволни от крайния резултат.

PIXMA_TS_9050 filtering images

Лесна свързаност

Отпечатвайте лесно снимки и текстови документи с професионално качество от всяко едно място с Wi-Fi, Ethernet, Android, iOS и Windows 10 Mobile. PIXMA cloud link Ви дава свободата на отпечатвате и сканирате в облачни услуги, докато Android устройствата с NFC Ви позволяват да сканирате и отпечатвате само с едно докосване. Сканиране в облак – само за потребители на оригинално мастило на Canon.

PIXMA_TS_9050 phone connectively

Използвайте PIXMA Cloud Link чрез приложението Canon PRINT или сензорния екран на PIXMA TS9050, за да отпечатвате от популярни социални мрежи и облачни услуги, включително Facebook, Google Drive и Dropbox. Можете дори да влезете в Instagram и да отпечатвате снимките си с помощта на 13x13 cm гланцирана фотохартия на Canon.

PIXMA cloud link
PIXMA_TS_9050 colour print out

Отлична производителност

Подобрената технология на печатащата глава на PIXMA TS9050 и 6-те единични мастила (включително сиво) работят заедно, за да намалят зърнистостта и да уловят Вашите спомени в невероятни детайли.

Икономичен печат

Автоматичното включване/изключване означава, че Вашият принтер е готов за работа, когато Ви е най-необходим. Използването на патроните за мастило Canon XL Ви позволява да спестите 30% от разходите за печат на страница в сравнение със стандартни еквивалентни устройства и можете дори да спестите хартия с автоматичното двустранно отпечатване.

Printing accessories lifestyle
PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Спецификации

icon

Wi Fi

Безжична употреба и споделяне

Smartphone and Tablet print

Печат от смартфони и таблети

Приложение Canon PRINT

5.0 Type 12.6cm TFT

Голям 12,6 cm сензорен екран

Лесни за управление функции на принтера

Creative Filter

Творчески филтри

Прилагане на филтри върху изображенията със сензорния екран

2 way

Двойно устройство за подаване хартия

Зарежда едновременно обикновена и фотохартия

6 Single Inks

6 единични мастила

Сменяйте само мастилото, което е свършило

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Печат от и сканиране към облака

Memory Card

SD карта

Печат от SD карти памет

Вижте пълните спецификации

PIXMA_TS_9050 close up of front panel
PIXMA_TS_9050 whats in the box

Какво включва комплектът

Отпечатвайте и сканирайте безпроблемно документи и снимки с този висококачествен, компактен домашен принтер.

• Многофункционален принтер – серия PIXMA TS9050

• Начални патрони мастило

• Захранващ кабел

• Инсталационен CD-ROM

• Ръководства

Свързани продукти

Аксесоари

Вземете повече от своя принтер Canon

От отпечатване от социални мрежи и облачни услуги до лексикони и обемни картички. Дайте воля на своята креативност с приложението Canon Print и софтуера Creative Park.

*Сравнение на обема с този на предходния модел от серия MG7700 с предна касета за хартия, задна тава и прибрана към тялото изходна тава. Когато в предната касета за хартия е заредена хартия с формат A4/LTR, част от касетата ще се подава пред работния панел (35 mm – серия PIXMA TS9050)