Принтери за дома

PIXMA TR7550

Спецификации

Спецификации

 • Notification Image

  Използвайте и споделяйте по безжичен път

 • Notification Image

  Приложение Canon PRINT

 • Notification Image

  Bluetooth

 • Notification Image

  5 отделни мастила

 • Notification Image

  7,5 cm сензорен дисплей

 • Notification Image

  PIXMA Cloud Link

 • Notification Image

  Две подаващи устройства за хартия

 • Notification Image

  ADF за 20 листа

Подробни спецификации

Спецификации на принтер

Патрони и капацитет

Съвместимост с хартия

Спецификации на скенер

Спецификации на копир

Спецификации на факс

Интерфейс

Свързаност

Софтуер

Физически характеристики

Всички спецификации подлежат на промяна без предупреждение.

Скоростта на печат може да се различава в зависимост от конфигурацията на системата, интерфейса, софтуера, сложността на документа, режима на печат, покритието на страницата, използвания тип хартия и др.

Скоростта на сканиране може да се различава в зависимост от конфигурацията на системата, интерфейса, софтуера, настройките на режима на сканиране, формата на документа и др.

Скоростта на копиране може да се различава в зависимост от сложността на документа, режима на копиране, запълването на страницата, типа на използваната хартия и др., без да се взема предвид времето за загряване на машината.

Капацитетът за отпечатване на патроните с мастило може да се различава в зависимост от отпечатваните текст/снимки, използвания софтуер, режим на печат и тип хартия. За още информация вижте www.canon-europe.com/ink/yield.

Всички наименования на компании, марки и продукти са запазени марки на съответните им собственици.

 1. Капките мастило могат да се изстрелват с минимална стъпка от 1/4800 инча.
 2. Скоростите за печат на документи са средните, указани от ESAT в тестовата офис категория за режима за едностранен печат по подразбиране, ISO/IEC 24734.
 3. Скоростите за печат на документи са средните, указани от ESAT в тестовата офис категория за режима за едностранен печат по подразбиране, ISO/IEC 24734.
 4. Скоростите за печат на документи са средните, указани от ESAT в тестовата офис категория за режима за едностранен печат по подразбиране, ISO/IEC 24734.
 5. Скоростта на печат на снимки е базирана на настройките по подразбиране с използване на стандарт ISO/JIS-SCID N2 върху хартия Photo Paper Plus Glossy II и не включва времето за обработка на данните при хост компютъра.
 6. Скоростта на сканиране на цветни документи е измерена с ISO/IEC 29735 Target A. Скоростта на сканиране се измерва с интервала от време между натискането на бутона за сканиране на драйвера за скенер и скриването на диалоговия прозорец за статуса на сканирането. Скоростта на сканиране може да се различава в зависимост от конфигурацията на системата, интерфейса, софтуера, настройките на режима на сканиране, формата на документа и др.
 7. Оптичната разделителна способност е мярка за максималната разделителна способност на хардуера съгласно стандарта ISO 14473. Сканиране с оптична разделителна способност налично само при използване на драйвер TWAIN.
 8. Скоростите на копиране са средни стойности на sFCOT и sESAT, ISO/IEC 29183.
 9. Скоростите на копиране са средни стойности на sFCOT и sESAT, ISO/IEC 29183.
 10. Скоростите на копиране са средни стойности на sFCOT и sESAT, ISO/IEC 29183.
 11. Скорост на предаване на факс е измерена при настройки по подразбиране с използване на диаграма ITU-T № 1 за монохромни и Canon Colour Fax Test Sheet за цветни документи. Действителните скорости на трансфер може да се различават в зависимост от сложността на документа, настройките на факса при получателя и състоянието на телефонната линия и др.
 12. Скорост на предаване на факс е измерена при настройки по подразбиране с използване на диаграма ITU-T № 1 за монохромни и Canon Colour Fax Test Sheet за цветни документи. Действителните скорости на трансфер може да се различават в зависимост от сложността на документа, настройките на факса при получателя и състоянието на телефонната линия и др.
 13. Wi-Fi честотна лента: 2,4 GHz, Wi-Fi сигурност: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, парола за администриране
 14. При печат на еталон ISO/JIS-SCID N2 върху хартия Photo Paper Plus Glossy II с формат 10 x 15 cm с настройките по подразбиране.
 15. При копиране на еталон ISO/JIS-SCID N2 (отпечатан чрез мастиленоструен принтер) върху обикновена хартия с формат A4 с настройки по подразбиране.