Принтери MegaTank

Canon PIXMA G3460

Насладете се на продуктивен, високоскоростен, качествен печат, който е и икономичен, с този многофункционален принтер MegaTank с голям капацитет за отпечатване, предлагащ Wi-Fi, облачна свързаност и работа с разнообразни типове хартиени носители – за отчетливо ясни документи и снимки в ярки цветове у дома или в офиса.

Спецификации

 • Скорости на печат

 • Печат от мобилно устройство

 • 4 лесно презареждаеми патрона с мастило

 • Бърз печат

 • Разпечатвайте безпроблемно, като използвате Wi-Fi

 • Сменяем патрон за поддръжка

 • Лесен за управление с 2-редов LCD

 • Разпечатване на банери

Вижте колко продуктивен е ежедневният печат, а и също икономичен.

Невъобразим обем, рентабилен печат

Не спирайте с разпечатването, като същевременно намалявате разходите благодарение на огромния капацитет от 12 000 страници (26% повече в икономичен режим1) от 2 бутилки с черно мастило или 7700 страници с единичен комплект от бутилки с цветно мастило.2

PIXMA G3460 с купчина разпечатки на снимки и съвместими мастила на офис бюро

Висока скорост и високо качество

Разчитайте на качествени резултати с висока скорост (10,8 ipm за черен печат/6 ipm за цветен печат3) с пигментно черно мастило, което осигурява отчетливо ясен текст и багрилни цветни мастила, които предоставят снимки в ярки цветове. Експериментирайте с различни видове хартия и дори разпечатвайте банери с дължина до 1,2 метра.

PIXMA G3460 с разпечатки на снимки на офис бюро

Лесна поддръжка

Намалете времето за престой на принтера и изпълнете всеки един краен срок с лекота благодарение на патрона за поддръжка, който се сменя от потребителя, което гарантира надеждна производителност ден след ден.

Смяна на патрони на PIXMA G3460

Практичен дизайн

Зареждайте патроните с мастило без излишно цапане или усилия, като използвате удобни бутилки, които не се стискат, с уникални дюзи тип „ключ“, гарантиращи, че всяка една бутилка може да зарежда само еквивалентния им патрон.

PIXMA G3460 с разпечатки на снимки и съвместими мастила на офис бюро

Интелигентна комуникация

Отпечатвайте, сканирайте, копирайте и се свързвайте с облака чрез приложението Canon PRINT и PIXMA Cloud Link и отпечатвайте директно от смарт устройства чрез AirPrint (iOS) и Mopria (Android).

Свързан към лаптоп PIXMA G3460, който разпечатва

Регистрирайте се сега

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

ПЕЧАТНИ НОСИТЕЛИ

Консумативите на Canon

Използвайте мастило и хартия на Canon с вашия принтер за резултати от най-високо качество всеки път.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
PIXMA G3460 – Какво има в кутията

Какво включва комплектът

Всичко, от което се нуждаете за един ефективен печат всеки ден

 • Многофункционален принтер с презареждаеми патрони – PIXMA G3460

 • 5 бутилки с мастило с голям капацитет за отпечатване (2x черно мастило и 1x C/M/Y)

 • Захранващ кабел

 • Инсталационен CD-ROM

 • Ръководства и друга документация

Комбинацията от продукти на Canon дава най-добри резултати

Използването на мастила и хартии на Canon с вашия принтер Canon ви дава всеки път изключителни резултати с качество на фотолаборатория.

 • Приложение Canon PRINT

  Изпращайте снимки до домашния си принтер за секунди.

 • Гама хартия PIXMA

  Намерете правилната хартия за нуждите си и отпечатайте снимки с качество на фотолаборатория.

 • Възползвайте се максимално от своя принтер

  Разберете как да отпечатвате снимки от вашето смарт устройство, да създавате хартиени фигури, дизайнерски стикери за нокти, календари, поздравителни картички и още много.

 • Приложение Creative Park

  От идеи за лесни творчески проекти до 3D модели в стил оригами – забавлявайте се с хартия в ежедневния си живот и добавете личен стил към вашите творби с функцията за редактиране.

 • Свързани продукти

 • Изображение на PIXMA G2420 FRT

  Принтери MegaTank

  PIXMA G2420

  Голям капацитет на отпечатване, ниски разходи и продуктивна многофункционалност, която предоставя надеждност, увереност и творческа свобода.
 • Изображение на Canon PIXMA G3420 FRT

  Принтери MegaTank

  PIXMA G3420

  Принтер „всичко в едно“ с голям капацитет за отпечатване и ниски разходи, с Wi-Fi, предлагащ непрекъсната надеждност, и впечатляваща творческа гъвкавост
 • Изображение на PIXMA G2460 FRT

  Принтери MegaTank

  PIXMA G2460

  Изключително бърз и удобен, този „всичко в едно“ принтер с голям капацитет за отпечатване предоставя отчетливо ясни документи и снимки в ярки цветове ден след ден.
 • Може да се заинтересувате също и от...

  Има цял свят, пълен с опции за продуктивен печат от Canon – от малки, спестяващи място помощници до издръжливи принтери, които работят с дебела хартия, които са в полза на професионалистите в печата

  1. Икономичният режим намалява консумацията на черно мастило, като намалява плътността. Могат да бъдат разпечатани 26% повече страници в сравнение със стандартния режим
  2. Капацитетът за отпечатване на бутилката с мастило за първоначално конфигуриране е по-малък от резервната, тъй като определено количество мастило се използва за запълване на печатащата глава при конфигурирането. Капацитетът за отпечатване е приблизителна стойност, измерена чрез тестов метод на Canon с помощта на цветен еталон ISO/IEC 24712 и симулация на непрекъснат печат с използване на бутилките за зареждане на мастило след първоначалното конфигуриране на принтера.
   Капацитетът за черно-бял и цветен печат не могат да се комбинират.
   Капацитетът за отпечатване зависи значително от отпечатаното съдържание и други фактори.
  3. Скоростите за отпечатване на документи са средните за ESAT (Word, Excel, PDF) според теста в категорията за офиси за едностранен печат по подразбиране, ISO/IEC 24734.
   Скоростта на печат може да се различава в зависимост от конфигурацията на системата, интерфейса, софтуера, сложността на документа, режима на печат, покритието на страницата, използвания тип хартия и др.