Принтери MegaTank

Canon PIXMA G1420

Спецификации

Номера на модели
PIXMA G1420
Функции
Печат
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Спецификации

 • Notification Image

  Скорости на печат

 • Notification Image

  Отпечатвайте снимки без бели полета в размери до A4

 • Notification Image

  4 лесно презареждаеми патрона с мастило

 • Notification Image

  Сменяем патрон за поддръжка

 • Notification Image

  Разпечатване на банери

 • Notification Image

  Хибридна система от мастила за отчетливи текстове и снимки в ярки цветове

 • Notification Image

  Патрони с мастило с голям капацитет за непрекъснат печат

Подробни спецификации

Общи спецификации

Спецификации на принтер

Патрони и капацитет

Съвместимост с хартия

Интерфейс

Софтуер

Физически характеристики

 1. Капките мастило могат да се изстрелват с минимална стъпка от 1/4800 инча.
 2. Скоростта на печат на документи А4 върху обикновена хартия е измерена на базата на средна стойност ESAT в тест от офис категория на стандарта ISO/IEC 24734.
 3. Скоростта на печат на документи А4 върху обикновена хартия е измерена на базата на средна стойност ESAT в тест от офис категория на стандарта ISO/IEC 24734.
 4. Скоростта на печат на снимки е базирана на настройките по подразбиране на драйвера с използване на ISO/JIS-SCID N2 стандарт върху Canon Photo Paper Plus Glossy II хартия и не включва времето за обработка на данните при хост компютъра.
 5. Типовете хартия, които НЕ са съвместими за печат без бели полета са: плик, High Resolution Paper, T-Shirt Transfer, фотостикери
 6. Капацитетът за отпечатване е приблизителна стойност, измерена чрез тестов метод на Canon с помощта на еталон ISO/IEC 24712 и симулация на непрекъснат печат с използване на патрони за замяна след първоначалното конфигуриране на принтера.
 7. Икономичният режим намалява консумацията на черно мастило, като намалява плътността. Могат да бъдат разпечатани 26% повече страници в сравнение със стандартния режим
 8. Капацитетът за отпечатване е приблизителна стойност, измерена чрез тестов метод на Canon с помощта на еталон ISO/IEC 29103 и симулация на непрекъснат печат с използване на патрони за замяна след първоначалното конфигуриране на принтера.
 9. Софтуерът Easy-PhotoPrint Editor изисква връзка с интернет и е съвместим със следните операционни системи; Microsoft Windows 10 (64 бита/32 бита), Microsoft Windows 8.1 (64 бита/32 бита), Microsoft Windows 7 SP1 (64 бита/ 32 бита), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10 .12, Mac OS X El Capitan v10.11 и Mac OS X El Capitan v10.10.5. Минималните изисквания за Windows и macOS/Mac OS X са: 2 GB RAM и монитор с резолюция 1024 x 768.
 10. Някои функции може да не са налични за тези операционни системи. Моля, направете справка с ръководството или уебсайта за подробности.
 11. Обикновена хартия (A4, ЧБ). Шумът се измерва на базата на стандарта ISO7779.
 12. Печат: При печат на ISO/JIS-SCID N2 (отпечатан чрез мастиленоструен принтер) на обикновена хартия А4 с фабрични настройки.
 13. Стойност на типична консумация на електроенергия (TEC): TEC стойността е изчислена на базата на следните допускания: устройството ще бъде превключвано периодично между работен режим, режим на покой и изключен режим за 5 дни и ще бъде в режим на покой или изключен режим за оставащите 2 дни от седмицата. TEC стойността за този продукт се изчислява по инициатива на Canon. Процедурата за измерване на TEC е регламентирана в Международната програма ENERGY STAR.