Canon PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

Отпечатвайте с този A3+ фотопринтер с 10 мастила снимки с изложбено качество, които можете да продавате. Той предлага професионален печат на цветни и монохромни снимки, поддръжка на различни видове хартии и разширени комуникационни възможности.

PIXMA PRO10

Ползи

  • Фотопринтер A3+ за снимки с изложбено качество
  • Система с 10 пигментни мастила
  • Професионални цветни и монохромни снимки
  • Еднороден и качествен гланц и плътно черно
  • Отлична дълготрайност на изображенията
  • Плъгин за печат – за ефективна интеграция
  • Поддръжка на богата гама печатни носители
  • Усъвършенствани комуникации

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA PRO-10

Снимки с изложбено качество


Със своята система с 10 мастила PIXMA PRO-10 отпечатва изключителни професионални снимки с размери 10 x 15 см до A3+ или дори с ширина 35см. Той е идеалният избор за фотографа, който иска да печата снимки за изложба или да продава такива с изложбено качество.

Професионален цвят


Пигментните мастила LUCIA постигат невероятни и вдъхновяващи резултати с постоянно високо качество и изключителна дълготрайност на изображенията. Системата с 10 мастила може да отпечатва широка цветова гама, обогатявайки яркостта и детайлността на изображенията.

Невероятни черно-бели снимки


PIXMA PRO-10 разполага с три монохромни мастила, с чиято помощ разпечатва красиви черно-бели снимки с гладки градации. Мастилата "матово черно" и "фотографско черно" са винаги налични за печат, гарантирайки че няма да похабявате мастило при смяна на фотохартията от гланцова към матова.

Равномерен блясък


Безцветното мастило Chroma Optimizer се полага върху отпечатаните повърхности на гланцови и полугланцови хартии. То подобрява плътността на черното, разширява цветовата гама и създава еднородно гланцово покритие.

Качество и скорост


PIXMA PRO-10 използва печатаща глава с FINE технология 4pl обем на капката, която осигурява разделителна способност 4800dpi за детайлни снимки без зърнистост. Можете да печатате цветни или черно-бели A3+ снимки с бяло поле с изложбено качество за по-малко от четири минути.

Ефективна интеграция


Новият плъгин Print Studio Pro осигурява ефективна интеграция на принтера в работния процес на професионалния печат. Съвместим е с основните приложения за обработка на изображения и обединява всички настройки за печат в лесно за навигация меню.

Цветово съответствие


Новият режим PRO Mode на Canon (цветен профил на драйвера за принтер) осигурява съответствие между отпечатаните цветове и тези на екрана. За още по-висока прецизност на цветовете можете да създавате уникални ICC профили или дори да правите фина настройка на принтера с помощта на софтуера Colour Management Tool Pro на Canon.

Богат избор от хартии


Отпечатвайте на хартия с избран от вас вид и формат. Поддържат се оригиналните фотохартии на Canon. В допълнение можете да изтегляте и ползвате ICC профилите на Canon за популярни марки хартия, като напр. Hahnemühle, Ilford и Canson.

Свързване


Wi-Fi и Ethernet комуникацията ви позволява да поставите принтера навсякъде – идеално за сериозни фотографи, работещи в дома си, или за малки студия. Отпечатвайте снимки директно от смартфони и таблети чрез приложението Easy-PhotoPrint на Canon или Apple AirPrint.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA PRO-10, неговите функции и какво може да прави.

Micro ink droplets for precise print

Микрокапки мастило за прецизен печат

High resolution photo printing

Фотопечат с висока резолюция

Superb photolab-quality print head

Печатаща глава с изключително качество на фотолаборатория

Only change the ink which runs out

Сменяйте само мастилото, което е изчерпано

High longevity pigment ink

Пигментно мастило с голяма дълготрайност

Chroma_Optimizer_Clear_Ink

Chroma Optimizer

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Print plug-in for photo applications

Добавка за печат за фото приложения

One-stop creative software

Универсален креативен софтуер

Print directly onto disc

Директен печат върху диск

Prints up to A3+ and 35cm wide

Разпечатва до формат A3+ и ширина 35cm