Canon PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Изпитайте върховното качество. Отпечатвайте професионално своите снимки с този A3+ принтер с 12 мастила, без да използвате услугите на фотолаборатория. Високата производителност и поддръжката на широка гама печатни носители осигуряват максимални ползи.

PIXMA PRO1

Ползи

  • Въвеждащият нови стандарти за качество A3+ фотопринтер
  • Новаторска система с 12 мастила
  • Професионален цвят и чернобели разпечатки
  • Равномерен и качествен гланц с Chroma Optimizer
  • Снимка във формат A3+ за по-малко от 3 min
  • Изключителна трайност на снимката
  • Патрони с мастило с висок капацитет
  • Поддръжка на богата гама печатни носители

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA PRO-1

Печат с качество на фотолаборатория за професионалисти


PIXMA PRO-1 създава професионални разпечатки с формат до A3+ (цветни и чернобели) с висока производителност, което го прави идеалния принтер за студийна употреба и изложби.

Новаторска система с 12 мастила


Наслаждавайте се на професионалното качество на изображенията с уникалната система с 12 мастила, значително разширяваща цветовата гама и включваща новия Chroma Optimizer за постигане на равномерен гланц и чисто и контрастно черно. Пигментните мастила от следващо поколение LUCIA осигуряват забележителна трайност на изображението, което ви позволява без притеснение да продавате или излагате снимките си в галерия.

Изключителни монохромни разпечатки


Отпечатвайте забележителни класически чернобели снимки с пет специални черни мастила, които гарантират красиви монохромни разпечатки с отлична детайлност, фина тонална градация и наситеност, напомняща за традиционните чернобели снимки.

Изключително качество на изображението


Системата Optimum Image Generating анализира цвета на снимката и точно изчислява най-подходящата комбинация от мастила и количество мастилени капки, които след това се нанасят прецизно върху хартията с помощта на печатащата глава с технология FINE, за да се постигне толкова реалистично изображение, което сякаш ще изскочи от разпечатката.

Производителност на професионално ниво


Снимка с галерийно качество във формат A3+ се отпечатва за прибл. 2 минути и 55 секунди. Печатащата глава се захранва с мастило (чрез тръбна система) от резервоари с голяма вместимост, монтирани неподвижно към корпуса на устройството. Така се осигурява продължителна работа с по-рядко зареждане на мастило. Контролът на количеството капчици в реално време балансира отпечатваните цветове и регулира тяхната плътност, като осигурява отлична повторяемост на качеството за всяка разпечатка. Поддръжката на етернет комуникация гарантира, че PIXMA PRO-1 може да се споделя лесно.между няколко потребители в мрежата.

Гъвкава поддръжка на печатни носители


PIXMA PRO-1 поддържа различни типове печатни носители на Canon и други производители с формат от 10x15 cm до A3+ и има специален слот за ръчно подаване на по-дебели хартии с ширина до 356 mm (14"). Независимо дали отпечатвате върху гланцова, полугланцова, матова или Fine Art хартия, можете да сте сигурни, че резултатът ще бъде достоен за всяка галерия

Ефективен работен процес и професионален контрол на цвета


Приложението за печат Print Studio Pro е съвместимо с Adobe Photoshop® и Canon Digital Photo Professional и ви позволява да отпечатвате множество изображения с пълен контрол върху настройките за печат. С помощта на функцията Ambient Light Correction можете автоматично да настройвате цветовете за печат спрямо типа светлина, на която ще бъде изложено отпечатаното изображение. Софтуерът Color Management Tool Pro ви позволява да създавате потребителски ICC профили с помощта на системата X-Rite (включително ColorMunki), за да осигурите най-добро качество на печата.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA PRO-1, неговите функции и какво може да прави.

Micro ink droplets for precise print

Микрокапки мастило за прецизен печат

High resolution photo printing

Фотопечат с висока резолюция

Superb photolab-quality print head

Печатаща глава с изключително качество на фотолаборатория

Only change the ink which runs out

Сменяйте само мастилото, което е изчерпано

High longevity pigment ink

Пигментно мастило с голяма дълготрайност

Chroma Optimizer clear ink

Chroma Optimizer

Prints up to A3+ and 35cm wide

Разпечатва до формат A3+ и ширина 35cm

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Print plug-in for photo applications

Добавка за печат за фото приложения

Print directly onto disc

Директен печат върху диск

Direct printing from camera

Директен печат от фотоапарат

Актуализация на фърмуер PRO-1

Подобрено цветово съответствие между екран и печат
Поддръжка на канава
По-голям брой поддържани хартии

PIXMA-Output.jpg

PIXMA Pro

Последната стъпка във фотографското пътешествие е толкова важна, колкото и първата.