Canon PIXMA MX535

PIXMA MX535

Лесно печатайте, копирайте, сканирайте и работете с факс с това многофункционално устройство с възможности за работа в облака. Wi-Fi комуникацията позволява споделяне на функции между множество компютри и смарт устройства.

/Images/MX535_Extra_tcm135-1108417.jpg

Ползи

  • Многофункционално устройство с възможност за работа в облака с функции за печат, копиране, сканиране и работа с факс
  • Напълно интегрирано автоматичното подаващо устройство за 30 листа
  • Споделяйте лесно в офиса с Wi-Fi комуникация
  • Отпечатвайте от и сканирайте към мобилни устройства, като използвате приложението Canon PRINT
  • Поддръжка на PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print и Apple AirPrint

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MX535

Усъвършенствано многофункционално устройство с Wi-Fi


Повишете производителността в домашния си офис с това стилно многофункционално устройство с възможност за работа в облака, което предлага висококачествени функции за печат, копиране, сканиране и работа с факс. Споделянето на функции между множество компютри е лесно чрез безжична комуникация. Компактната FastFront конструкция опростява зареждането на хартия и смяната на мастило.

Отпечатване от смарт устройства и от облака


С PIXMA Cloud Link можете да отпечатвате снимки и документи от облачни услуги, като например Evernote и Dropbox, само чрез вашето смарт устройство и приложението Canon PRINT. Същото приложение позволява да отпечатвате от и сканирате към смарт устройствата си от всяка точка на дома и офиса. Поддържат се също Apple AirPrint и Google Cloud Print.

Висококачествен и бърз печат


Технологията FINE на Canon предоставя бърз печат с превъзходно качество – от наситени и гланцирани графики до бизнес документи с изключителна четливост. Наслаждавайте се на скорости на печат на A4 документи от 9,7 ipm за монохромен или 5,5 ipm за цветен печат, както и на копиране на A4 цветни страници за около 24 секунди. Снимки 10 x 15 cm без бели полета се отпечатват за приблиз. 46 секунди.

Спестете от разходите за мастило и хартия


Отпечатвайте повече за по-малко. Опционните патрони XL осигуряват много повече отпечатани страници и удължават времето между тяхната смяна – идеално решение, ако печатате често - и могат да предоставят спестявания до 50% на страница в сравнение със стандартните им еквиваленти. Автоматичният двустранен печат намалява количеството използвана хартия и създава професионални двустранни документи.

Автоматично подаващо устройство за документи


За осигуряване на максимална продуктивност вграденото автоматично подаващо устройство за 30 листа прави сканирането, копирането и изпращането по факс на големи документи лесно и бързо. Чрез USB порта можете да съхранявате сканирани документи директно в USB памет.

Режим "Точка на достъп"


С вградения режим "Точка на достъп" този принтер може да създава мрежа при необходимост, което позволява безжично отпечатване от и сканиране към смартфони или таблети директно чрез принтера, без достъп до защитена Wi-Fi мрежа.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MX535, неговите функции и какво може да прави.

Convenient and easy to replace

Удобно и лесно за смяна

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Printing from cloud services

Печат от облачни услуги

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Automatic multipage copying

Автоматично копиране на множество страници

Scan to USB memory

Сканиране към USB памет

FAX function

FAX функция

PIXMA MX535 kit
  • Многофункционален принтер – PIXMA MX535
  • Патрони FINE (цветни и черни)
  • Захранващ кабел
  • Инсталационен CD-ROM
  • Ръководства и друга документация

PIXMA MX535 Video

AirPrint-Printers

Безжичен печат

С поддръжката на Wi-Fi и AirPrint можете да отпечатвате от смартфони, таблети и устройства на Apple.

Научете повече

Печат в облака

Принтерите PIXMA, готови за работа в облака, ви дават свободата да печатате от онлайн облачни услуги директно чрез екрана на принтера.

Научете повече

Cloud-Printers

Учи и изследвай

Самоучители

За наличност на функциите, моля вижте спецификациите на конкретния продукт

Гама PIXMA MX

PIXMA MX Range

Гама PIXMA MX

Новите принтери Canon PIXMA MX се приспособяват към нуждите на вашия бизнес, като осигуряват забележителни резултати в отпечатването. Този самоучител ще ви предостави общ преглед на всички предимства и различните функции, които тези многофункционални устройства могат да ви предложат.

Вижте видео

Интелигентна ефективност

Smart Efficiency

Интелигентна ефективност

Принтерите Canon PIXMA MX предлагат както практични решения за бизнеса, така и изключително качество на печат. Този самоучител показва как тези принтери могат да оптимизират производителността в офиса, спестявайки време и пари.

Вижте видео

Интелигентно свързване

Smart Connectivity

Интелигентно свързване

Новите принтери Canon PIXMA MX се приспособяват към нуждите на вашия бизнес, като осигуряват забележителни резултати в отпечатването. Този самоучител показва как принтерите се свързват и комуникират с най-новите мобилни устройства.

Вижте видео

Интелигентна гъвкавост

Smart Versatility

Интелигентна гъвкавост

Новите принтери Canon PIXMA MX се приспособяват към нуждите на вашия бизнес, като осигуряват забележителни резултати в отпечатването. Както показва този самоучител, многофункционалните принтери PIXMA MX са изключително гъвкави и в същото време лесни за използване.

Вижте видео
Online manual and download

Онлайн ръководство и настройки

Прегледайте ръководството за този принтер онлайн, без да изтегляте или инсталирате каквито и да е файлове в своя компютър, смартфон или таблет. Вижте как да инсталирате принтера в своето устройство и операционна система и изтеглете необходимия софтуер.

Сайт за онлайн ръководства и настройки

Видеозаписи за поддръжка

Видеозаписите, предназначени специално за вашия продукт, предоставят подробни инструкции относно задаването на настройки на принтера PIXMA и предлагат отговори на често задаваните въпроси за отстраняване на неизправности.

Вижте видеозаписите за поддръжка

MX53X-Support-Videos
New Wi-Fi Module Image.png

Конфигуриране на безжична връзка

Вижте изискванията за конфигурирането на безжична връзка за този принтер, методите за свързване и подробните инструкции, както и как да върнете принтера към фабричните му настройки.

Страница за конфигуриране на безжична връзка