Canon PIXMA MX535

PIXMA MX535

Лесно печатайте, копирайте, сканирайте и работете с факс с това многофункционално устройство с възможности за работа в облака. Wi-Fi комуникацията позволява споделяне на функции между множество компютри и смарт устройства.

PIXMA MX535

Ползи

  • Многофункционално устройство с възможност за работа в облака с функции за печат, копиране, сканиране и работа с факс
  • Напълно интегрирано автоматичното подаващо устройство за 30 листа
  • Споделяйте лесно в офиса с Wi-Fi комуникация
  • Отпечатвайте от и сканирайте към мобилни устройства, като използвате приложението Canon PRINT
  • Поддръжка на PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print и Apple AirPrint

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MX535

Усъвършенствано многофункционално устройство с Wi-Fi


Повишете производителността в домашния си офис с това стилно многофункционално устройство с възможност за работа в облака, което предлага висококачествени функции за печат, копиране, сканиране и работа с факс. Споделянето на функции между множество компютри е лесно чрез безжична комуникация. Компактната FastFront конструкция опростява зареждането на хартия и смяната на мастило.

Отпечатване от смарт устройства и от облака


С PIXMA Cloud Link можете да отпечатвате снимки и документи от облачни услуги, като например Evernote и Dropbox, само чрез вашето смарт устройство и приложението Canon PRINT. Същото приложение позволява да отпечатвате от и сканирате към смарт устройствата си от всяка точка на дома и офиса. Поддържат се също Apple AirPrint и Google Cloud Print.

Висококачествен и бърз печат


Технологията FINE на Canon предоставя бърз печат с превъзходно качество – от наситени и гланцирани графики до бизнес документи с изключителна четливост. Наслаждавайте се на скорости на печат на A4 документи от 9,7 ipm за монохромен или 5,5 ipm за цветен печат, както и на копиране на A4 цветни страници за около 24 секунди. Снимки 10 x 15 cm без бели полета се отпечатват за приблиз. 46 секунди.

Спестете от разходите за мастило и хартия


Отпечатвайте повече за по-малко. Опционните патрони XL осигуряват много повече отпечатани страници и удължават времето между тяхната смяна – идеално решение, ако печатате често - и могат да предоставят спестявания до 50% на страница в сравнение със стандартните им еквиваленти. Автоматичният двустранен печат намалява количеството използвана хартия и създава професионални двустранни документи.

Автоматично подаващо устройство за документи


За осигуряване на максимална продуктивност вграденото автоматично подаващо устройство за 30 листа прави сканирането, копирането и изпращането по факс на големи документи лесно и бързо. Чрез USB порта можете да съхранявате сканирани документи директно в USB памет.

Режим "Точка на достъп"


С вградения режим "Точка на достъп" този принтер може да създава мрежа при необходимост, което позволява безжично отпечатване от и сканиране към смартфони или таблети директно чрез принтера, без достъп до защитена Wi-Fi мрежа.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MX535, неговите функции и какво може да прави.

Convenient and easy to replace

Удобно и лесно за смяна

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Printing from cloud services

Печат от облачни услуги

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Automatic multipage copying

Автоматично копиране на множество страници

Scan to USB memory

Сканиране към USB памет

FAX function

FAX функция

  • Многофункционален принтер – PIXMA MX535
  • Патрони FINE (цветни и черни)
  • Захранващ кабел
  • Инсталационен CD-ROM
  • Ръководства и друга документация
AirPrint-Printers

Безжичен печат

С Wi-Fi можете да отпечатвате от смартфони и таблети.

Печат в облака

Принтерите PIXMA, готови за работа в облака, ви дават свободата да печатате от онлайн облачни услуги директно от вашето смарт устройство.

Cloud-Printers

Учи и изследвай

Online manual and download

Онлайн ръководство и настройки

Прегледайте ръководството за този принтер онлайн, без да изтегляте или инсталирате каквито и да е файлове в своя компютър, смартфон или таблет. Вижте как да инсталирате принтера в своето устройство и операционна система и изтеглете необходимия софтуер.

Видеозаписи за поддръжка

Видеозаписите, предназначени специално за вашия продукт, предоставят подробни инструкции относно задаването на настройки на принтера PIXMA и предлагат отговори на често задаваните въпроси за отстраняване на неизправности.

MX53X-Support-Videos
New Wi-Fi Module Image.png

Конфигуриране на безжична връзка

Вижте изискванията за конфигурирането на безжична връзка за този принтер, методите за свързване и подробните инструкции, както и как да върнете принтера към фабричните му настройки.