Canon PIXMA MP250

PIXMA MP250

PIXMA MP250 е компактно и леснo за използване мултифункционално устройство на достъпна цена. Комбинира качество на фотолаборатория с превъзходен печат на документи и информация от интернет, а също така и гъвкаво копиране и сканиране.

Предимства

  • Печат, копиране и сканиране
  • ISO скорост 7,0/4,8ipm черно-бяло/цветно ESAT
  • Разделителна способност на печат 4800dpi и мастилени капки с размер 2pl
  • 10x15 см снимка за 56 сек*
  • Easy-WebPrint EX
  • Скенер с разделителна способност от 600dpi и режим за автоматично сканиране (Auto Scan Mode)
  • Самоотваряща се изходна тава
  • ChromaLife100+**

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MP250

Печат, копиране, сканиране


Многофункционален и на достъпна цена, моделът PIXMA MP250 осигурява висококачествен печат, сканиране и копиране у дома. Устройството е идеално за печат на документи, информация от интернет и снимки с качество на фотолаборатория и е подходящо за начинаещи потребители, студенти и семейства.

Реални скорости на печат на документи


Canon поддържа индустриалния ISO стандарт за измерване на скоростите на печат и копиране. Това прави по-лесен избора на точния PIXMA принтер за вас според реалните скорости на печат на документите. PIXMA MP250 предлага скорости съгласно стандарта ISO ESAT от 7,0ipm (черно-бяло) и 4,8ipm (цветно).

Качество на фотолаборатория


Патентованата технология FINE на Canon с размер на капката 2pl осигурява невероятно качество на печат с разделителна способност от 4800x1200dpi. Снимките са изключително детайлни без зърнистост. FINE касетите на Canon използват багрилни мастила за перфектен фотопечат, а допълнително черно пигментно мастило осигурява ясен и чист текст. PIXMA MP250 комбинира високо качество и висока скорост. Снимка без бели полета с формат 10x15 см се отпечатва за приблизително 56 секунди, използвайки настройките по подразбиране.*

Интелигентни функции и софтуер


Easy-WebPrint EX е интуитивен софтуер, който улеснява организирането, обработката и печата на информация от интернет: организирайте множество елементи върху една страница, за да спестите хартия. Auto Photo Fix II е усъвършенстван софтуер, който коригира широка гама от обичайни дефекти при изображенията, включително недостатъчна експонация. С помощта на интелигентната технология за разпознаване на сцената и технологията да разпознаване на лица, проблеми като ефектът "червени очи" лесно се елиминират. Нивата на експонация на различните части от изображението се оптимизират за възможно най-добър резултат.

Ефективно сканиране


Сканирайте с висока детайлност и достоверност спрямо оригинала с помощта на CIS скенера с разделителна способност 600dpi. Автоматичният режим на сканиране (Auto Scan Mode) автоматично разпознава какво сканирате - снимка или документ - и след това сканира и запаметява, използвайки най-подходящите настройки.

Бърз и лесен за използване


С помощта на функцията Quick Start, моделът MP250 се подготвя за работа за секунди - можете да отпечатвате, сканирате и копирате, когато пожелаете, почти мигновено. Самоотваряща се тава за хартия се отваря автоматично, за да поеме готовите копия и разпечатки.

По-трайни, красиви снимки


Системата ChromaLife100+ ** осигурява по-трайни, красиви снимки. Комбинацията от PIXMA MP250, оригинални мастила Canon и оригинална фотохартия Canon, запазва спомените за цял живот.

* Вижте спецификациите
** Вижте www.canon-europe.com/chromalife100

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MP250, неговите функции и какво може да прави.