Canon PIXMA MP230

PIXMA MP230

Стилно многофункционално устройство, което предлага висококачествен печат, сканиране и копиране. Лесният за използване софтуер ви позволява да управлявате печата на уебстраници, както и да организирате и отпечатвате снимките си.

PIXMA MP230

Ползи

  • Многофункционално устройство: отпечатване, копиране и сканиране
  • Лесно конфигуриране и работа
  • Бързо отпечатване на документи и снимки
  • Отпечатвайте повече с опционните патрони с голям капацитет
  • Лесен и ефективен уебпечат
  • Софтуер My Image Garden
  • Приложение за отпечатване на снимки от Facebook

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MP230

Удобството на многофункционалното устройство


Стилно многофункционално устройство, предлагащо удобството на технологията с FINE патрони за мастило, което е идеално за всекидневно отпечатване, копиране и сканиране. Със скорости (A4 ISO ESAT) от 7,0ipm монохромно/4,8ipm цветно не е нужно да чакате вашите документи да бъдат отпечатани. Можете да сканирате цветно във формат A4 за около 14 s и да копирате цветен документ A4 за около 30 s.

FINE качество


Печатащата глава FINE с мастилени капки с обем 2 pl и максимална разделителна способност 4800 dpi гарантира висококачествени разпечатки с фини детайли. Хибридната система от мастила с ChromaLife100+ гарантира трайни и ярки цветни изображения и ясен текст.

Спестете от разходите за мастило


Отпечатвайте повече за по-малко с рентабилните патрони с голям капацитет PG-512 и CL-513. Те осигуряват много повече разпечатки в сравнение със стандартните им еквиваленти, така че времето между смяната на патроните с мастило е по-дълго – идеално, ако отпечатвате често.

My Image Garden


Насладете се на пълния творчески потенциал на своето устройство PIXMA с един панел с инструменти за лесен печат на снимки, сканиране и достъп до онлайн услуги. Неговите функции за организиране на снимки, включително разпознаване на лица, ви позволяват да откривате отдавна забравени снимки в своя компютър и да създавате атрактивни нови оформления за печат.

Отпечатвайте директно от Facebook


Създавайте страхотни изображения от своите незабравими спомени, като отпечатвате директно от Facebook. Само с една операция приложението Print Your Days ви позволява да отпечатвате своите снимки или снимките на приятелите си от Facebook и да създавате прекрасни колажи.

Улавяйте моменти от своите видеозаписи


Full HD Movie Print ви позволява да отпечатвате качествени изображения от своите видеозаписи, които сте заснели с цифрови фотоапарати или видеокамери на Canon. Можете да избирате отделни кадри или да сливате няколко кадъра в един при отпечатване, за да създавате страхотни ефекти.

Интелигентен уебпечат


С помощта на Easy-WebPrint EX отпечатването на уебстраници е лесно и ефективно. Този плъгин за Internet Explorer ви позволява да изрязвате части от много уебстраници и да ги комбинирате, за да отпечатате само това, от което се нуждаете.

Пестете енергия


Функцията за автоматично изключване на принтера след определено време ви позволява да пестите енергия. За ваше удобство функцията за автоматично включване активира принтера, когато започнете да отпечатвате. Технологията за бърз старт означава, че многофункционалното устройство е готово за работа секунди след включването.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MP230, неговите функции и какво може да прави.

Convenient and easy to replace

Удобно и лесно за смяна

Micro ink droplets for precise print

Микрокапки мастило за прецизен печат

High resolution photo printing

Фотопечат с висока резолюция

High resolution scanning

Сканиране с висока резолюция

Facebook photo printing

Печат на снимки от Facebook

One-stop creative software

Универсален креативен софтуер

Smart web printing

Интелигентен уебпечат

Quality long lasting photos

Качествени дълготрайни снимки