Canon PIXMA MG7150

PIXMA MG7150

Първокласен многофункционален фотопринтер с 6 мастила за професионални резултати у дома. Стилен и лесен за използване с интуитивен сензорен контрол, той предлага усъвършенствана свързаност за печат от смарт устройства и директно от облака.

PIXMA MG7150

Ползи

 • Първокласен многофункционален фотопринтер с елегантен, компактен дизайн: печат, копиране и сканиране у дома
 • Облачен печат директно от екрана на принтера: отпечатвайте от онлайн албуми, социални мрежи и пространство за съхранение в облака
 • Wi-Fi печат и сканиране без усилие от смартфони и таблети
 • Контролирайте принтера си практически от всяко място с приложението PIXMA Printing Solutions
 • Снимки с превъзходно качество със система с 6 отделни патрона с мастило (налични са XL опции)

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MG7150

Първокласен многофункционален фотопринтер


Стилно и компактно, това първокласно многофункционално устройство предлага печат с изключително качество, функции за копиране и сканиране и усъвършенствана Wi-Fi, Ethernet и облачна свързаност. Идеален за фотоентусиастите, той осигурява бърз, лесен печат от множество компютри, безжични фотоапарати, карти памет, облачни услуги и мобилни устройства.

Печат в облака


Отпечатвайте директно от интернет с подобрения PIXMA Cloud Link. Отпечатвайте снимки за секунди от Facebook, Twitter и онлайн албуми като image.canon плюс документи от облачни услуги като Evernote и Dropbox – без да използвате компютър. Изтегляйте офис и други шаблони директно от PIXMA Cloud.

Съвместимост със смартфони и таблети


Контролирайте принтера си практически от всяко място със своето смарт устройство. Изтеглете приложението PIXMA Printing Solutions на Canon, за да печатате от и да сканирате към своето смарт устройство, както и директно от облачни услуги. Може дори да проверявате състоянието на принтера, ръководството на потребителя или нивата на мастилата. Поддържат се също Apple AirPrint и Google Cloud Print.

Изключителна производителност


Системата с 6 мастила включва сиво за снимки с по-богати цветове и невероятни монохромни разпечатки, докато технологията FINE на Canon с разделителна способност до 9600dpi предоставя изключителна детайлност за снимки с професионално качество. Това многофункционално устройство има висока скорост на печат на A4 документи от 15 ipm монохромно/10ipm цветно и отпечатва снимка с формат 10x15 cm без бели полета за приблиз. 21 s.

Сензорно управление


Голям сензорен панел с 8,8cm цветен сензорен дисплей предлага интуитивно сензорно управление за бърза и лесна навигация в менюто, което улеснява избора на функции, прегледа на изображенията или използването на облачни услуги.

Спестете от разходите за мастило


Благодарение на отделните патрони с мастило е нужно да смените само цвета, който се е изчерпал. Опционните XL патрони с мастило ви позволяват да отпечатвате повече страници в сравнение със стандартните патрони с мастило и предлагат спестявания до 30% на страница.

My Image Garden


Този универсален софтуер предлага решения за организиране и печат на снимките ви, сканиране и достъп до онлайн услуги. Усъвършенстваните функции, като разпознаване на лица, улесняват търсенето сред снимките в компютъра ви и откриването на тези, които искате.

Гъвкава работа с хартия


Автоматичният двустранен печат намалява количеството използвана хартия и създава професионални двустранни документи. Двете напълно интегрирани тави за хартия позволяват едновременното зареждане на обикновена и фотохартия. Оформяне и отпечатване на етикети директно върху съвместими дискове.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MG7150, неговите функции и какво може да прави.

Only change the ink which runs out

Сменяйте само мастилото, което е изчерпано

Optional high yield inks

Опционни патрони с голям капацитет

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

PIXMA Printing Solutions app

Приложение PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Print directly from cloud

Печат директно от облака

Built-in card reader

Вграден картов четец

Print directly onto disc

Директен печат върху диск

Easy to use touch panel

Лесен за използване сензорен панел

Large touch screen display

Голям сензорен дисплей

Turns on when you start printing

Включва се, когато започнете да печатате

 • Многофункционален принтер – PIXMA MG7150
 • Конфигурационни патрони с мастило
 • Захранващ кабел
 • Инсталационен CD-ROM
 • Matte Photo Paper MP-101 (за автоматично настройване на печатащата глава)
 • Ръководства и друга документация