Canon PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Проектиран, за да ви помогне да изразите креативността си, този високопроизводителен многофункционален фотопринтер с 5 мастила отпечатва с изключително качество. Чрез усъвършенстваната Wi-Fi свързаност можете да отпечатвате директно от смарт устройства или облачни услуги.

/Images/MG6650_tcm135-1170829.jpg

Ползи

  • С това висококачествено многофункционално устройство с Wi-Fi се свързвате, печатате, копирате и сканирате така, както желаете
  • Възползвайте се от творческата свобода да печатате и сканирате от облачни услуги чрез PIXMA Cloud Link*
  • Пригответе се да печатате и сканирате без усилия чрез смарт устройства с NFC с използване на приложението PIXMA Touch & Print
  • Създавайте бързо висококачествени разпечатки, с които ще се гордеете
  • Благодарение на 5-те отделни мастила сменяте само мастилото, което е свършило

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MG6650

Високопроизводително многофункционално устройство


Изразете своята креативност чрез печат. Идеална компания на фотоапарата, това високопроизводително многофункционално устройство за дома с възможност за свързване осигурява всичко – усъвършенствана система с 5 мастила, опции за високоскоростен печат, копиране, сканиране и достъп до облачни услуги. Проектирано, за да се споделя безжично в дома ви и да се използва отдалечено чрез мобилни устройства, устройството ви позволява лесно да отпечатвате снимки директно от карти памет и съвместими безжични фотоапарати.

Облачна свързаност


Свържете се директно към облака. Насладете се на свободата да отпечатвате от и да сканирате към интернет директно от екрана на принтера. Чрез подобрената функция PIXMA Cloud Link можете да отпечатвате снимки за секунди от Facebook, Twitter и онлайн фотоалбуми, да печатате/сканирате документи към облачни услуги, като например Google Drive, OneDrive и Dropbox, и дори да изпращате сканираните файлове/изображения директно по имейл – и то без да използвате компютър.*

Съвместимост със смартфони и таблети


Можете да управлявате принтера чрез смартфон. Просто изтеглете приложението PIXMA Printing Solutions на Canon за смартфон или таблет. С това приложение имате директен достъп до облачни услуги. Можете дори да проверявате състоянието на принтера, ръководството на потребителя или текущите нива на мастилата през Wi-Fi или интернет. Поддържат се също Apple AirPrint и Google Cloud Print, за да допълнят възможностите ви за мобилна свързаност.

Бърз печат с изключително качество


Впечатлете семейството и приятелите си с висококачествени разпечатки. С гордост ще показвате изображения с голяма детайлност и ще отпечатвате професионално изглеждащи документи с ясен текст благодарение на 5-те отделни патрона с мастило, технологията FINE на Canon и разделителна способност на печат до 4800 dpi. Бърз печат – с ISO ESAT постигате скорости от 15 ipm за черно-бял и 9,7 ipm за цветен печат. Можете да отпечатате снимка с формат 10 x 15 cm без бели полета за приблиз. 44 s.

Лесен сензорен контрол


Докоснете се до класата. Лесна и интуитивна работа със сензорно управление. Благодарение на цветния 7,5 cm сензорен екран можете бързо и лесно да работите с менютата, да избирате функции, да преглеждате изображения или да използвате облачни услуги.

Спестете от разходите за мастило и хартия


Насладете се на минимално похабяване на консумативи и максимално спестяване. Благодарение на отделните патрони с мастило е нужно да смените само цвета, който се е изразходвал. Наред с това, с опционните XL патрони с мастило можете да отпечатвате повече страници, а с двустранен печат да намалите количеството използвана хартия.

Бъдете креативни


Забавлявайте се, докато изследвате своята креативност с услугата Easy Photo Print+ (достъп чрез приложението PIXMA Printing Solutions). Можете лесно да оформяте и печатате поздравителни картички, фотоколажи и много други с тази уеббазирана услуга, като използвате изображение от своя таблет, настолен компютър или от облачни услуги.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MG6650, неговите функции и какво може да прави.

Only change the ink which runs out

Сменяйте само мастилото, което е изчерпано

Touch Screen

Голям сензорен дисплей

Optional high yield inks

Опционни патрони с голям капацитет

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Print from and scan to the cloud

Печат от и сканиране към облака*

Built-in card reader

Вграден картов четец

PIXMA Printing Solutions app

Приложение PIXMA Printing Solutions

PIXMA-Touch-Print

Бързо свързване с поддръжка на NFC

MG6650
  • Многофункционален принтер – PIXMA MG6650
  • Конфигурационни патрони с мастило
  • Захранващ кабел
  • Инсталационен CD-ROM (CD диск само за Windows – Mac драйвери са достъпни онлайн)
  • Ръководства и друга документация