Canon PIXMA MG6450

PIXMA MG6450

Високопроизводителен многофункционален фотопринтер с 5 мастила и усъвършенствана Wi-Fi свързаност за директен печат от смарт устройства и облака. Стилно, компактно и лесно за управление устройството предлага разпечатки с превъзходно качество.

PIXMA MG6450

Ползи

  • Високопроизводителен, стилен многофункционален фотопринтер с Wi-Fi и функции за печат, копиране и сканиране
  • Облачен печат директно от екрана на принтера от онлайн албуми, социални мрежи и пространство за съхранение в облака
  • Печатате и сканирате без усилия от смарт устройства в Wi-Fi мрежа или през интернет
  • Изтеглете приложението PIXMA Printing Solutions и контролирайте принтера отдалечено
  • Лесен печат на снимки чрез 7,5 cm цветен дисплей, четец за карти памет и безжичен PictBridge

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MG6450

Високопроизводително многофункционално устройство


Този високопроизводителен многофункционален принтер със стилно гланцирано покритие може да се похвали с усъвършенствана система с 5 мастила и предлага функции за лесен, висококачествен печат, копиране, сканиране и достъп до облака. Той е проектиран да се използва и споделя безжично в целия дом и отдалечено чрез мобилни устройства.

Спътник на фотоапарата


С вграден картов четец и Wireless LAN Pictbridge можете лесно да печатате снимки директно от карти памет, както и от съвместими безжични фотоапарати. Можете също да сканирате документи и снимки към карта памет. Големият 7,5cm дисплей улеснява работата с избраните функции и прегледа на изображенията.

Печат в облака


Отпечатвайте директно от интернет с подобрения PIXMA Cloud Link. Отпечатвайте снимки за секунди от Facebook, Twitter и онлайн албуми като image.canon или отпечатвайте документи от облачни услуги като Evernote и Dropbox директно от големия екран на принтера. Създавайте календари, изтегляйте офис и други шаблони директно от PIXMA Cloud.

Съвместимост със смартфони и таблети


За съвършена гъвкавост можете да контролирате принтера си директно от своето смарт устройство. Изтеглете приложението PIXMA Printing Solutions на Canon, за да печатате от и да сканирате към своето смарт устройство, както и от облачни услуги. С приложението може дори да проверявате състоянието на принтера, ръководството на потребителя или нивата на мастилата. Поддържат се също Apple AirPrint и Google Cloud Print.

Превъзходни разпечатки с отделни мастила


Със системата с 5 отделни мастила сменяте само цвета, който се е изчерпал - за по-ефективен печат. Специалните мастила "документно черно" и "фотографско черно", заедно с технологията FINE на Canon и печат с разделителна способност до 4800dpi, предоставят ясен текст и изображения с високи нива на детайлност.

Бърз печат


Идеално за бързи, качествени разпечатки у дома, устройството има висока скорост на отпечатване на A4 документи от 15,0ipm монохромно/9,7ipm цветно и отпечатва снимка с формат 10x15 cm без бели полета за приблиз. 44 s

Спестете от разходите за мастило и хартия


Опционните XL патрони с мастило ви позволяват да отпечатвате повече страници в сравнение със стандартните патрони с мастило - затова не се налага да ги сменяте толкова често – и предлагат спестявания до 30% на страница. Автоматичният двустранен печат намалява количеството използвана хартия и създава професионални двустранни документи.

Софтуер My Image Garden


Универсален софтуер с решения за организиране и печат на снимките ви, сканиране и достъп до онлайн услуги. Усъвършенстваните функции, като разпознаване на лица, улесняват търсенето сред снимките в компютъра ви и откриването на тези, които искате.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MG6450, неговите функции и какво може да прави.

Only change the ink which runs out

Сменяйте само мастилото, което е изчерпано

Optional high yield inks

Опционни патрони с голям капацитет

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

PIXMA Printing Solutions app

Приложение PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Print directly from cloud

Печат директно от облака

Built-in card reader

Вграден картов четец

  • Многофункционален принтер – PIXMA MG6450
  • Конфигурационни патрони с мастило
  • Захранващ кабел
  • Инсталационен CD-ROM
  • Ръководства и друга документация