Canon PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

Висококачествено Wi-Fi многофункционално устройство за дома с функции за печат, копиране и сканиране. Характеристиките включват 5 отделни мастила, усъвършенствана свързаност за смартфони и директен облачен печат плюс опции за използване на XL патрони с мастило.

PIXMA MG5550

Ползи

 • Висококачествен многофункционален фотопринтер с Wi-Fi и функции за печат, копиране и сканиране
 • Облачен печат директно от екрана на принтера: отпечатвайте от онлайн албуми, социални мрежи и пространство за съхранение в облака
 • Печатате и сканирате без усилия от смарт устройства в Wi-Fi мрежа или през интернет
 • Изтеглете приложението PIXMA Printing Solutions и контролирайте принтера отдалечено
 • Поддръжка на Google Cloud Print и Apple Air Print

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PIXMA MG5550

Висококачествено многофункционално устройство


С усъвършенствана Wi-Fi свързаност и система с 5 мастила, този многофункционален принтер предлага функции за лесен, висококачествен печат, копиране, сканиране, както и директен достъп до облака. Той е проектиран да се използва и споделя безжично в целия дом и отдалечено чрез мобилни устройства.

Печат в облака


Насладете се на свободата да печатате директно от интернет чрез подобреното PIXMA Cloud Link. Отпечатвайте снимки за секунди от Facebook, Twitter и онлайн албуми като image.canon или отпечатвайте документи от облачни услуги като Evernote и Dropbox директно от екрана на принтера. Създавайте календари, изтегляйте офис и други шаблони директно от PIXMA Cloud.

Съвместимост със смартфони и таблети


За съвършена гъвкавост можете да контролирате принтера си директно от своите смарт устройства. Изтеглете приложението PIXMA Printing Solutions на Canon, за да печатате от и да сканирате към своето смарт устройство, както и от облачни услуги. С приложението може дори да проверявате състоянието на принтера, ръководството на потребителя или нивата на мастилата. Поддържат се също Apple AirPrint и Google Cloud Print.

Икономични отделни мастила за превъзходни разпечатки


За по-голяма икономичност това многофункционално устройство разполага с 5 отделни мастила, така че е необходимо само да смените мастилото, което е свършило - това прави печата по-ефективен. Специалните мастила "документно черно" и "фотографско черно", заедно с технологията FINE на Canon и печат с разделителна способност до 4800dpi, предоставят ясен текст и изображения с високи нива на детайлност.

Бърз печат


Идеално за бързи, качествени разпечатки у дома, устройството има висока скорост (ISO ESAT A4) на отпечатване на документи от 12,2ipm монохромно/8,7ipm цветно и отпечатва снимка с формат 10x15 cm без бели полета за приблиз. 44 s

Спестете от разходите за мастило и хартия


Опционните XL патрони с мастило ви позволяват да отпечатвате повече страници в сравнение със стандартните патрони с мастило, затова не се налага да ги сменяте толкова често – идеално, ако печатате много - и предлагат спестявания до 30% на страница. Автоматичният двустранен печат намалява количеството използвана хартия и създава професионални двустранни документи.

Лесно използване


Ясният 6,2cm дисплей позволява лесно преглеждане на избрани функции или използване на облачни услуги. Автоматичното включване автоматично активира принтера, когато започнете да печатате от компютър или мобилно устройство в същата мрежа.

Софтуер My Image Garden


Универсален софтуер с решения за организиране и печат на снимките ви, сканиране и достъп до онлайн услуги. Усъвършенстваните функции, като разпознаване на лица, улесняват търсенето сред всички снимки в компютъра ви и откриването на тези, които искате.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PIXMA MG5550, неговите функции и какво може да прави.

Only change the ink which runs out

Сменяйте само мастилото, което е изчерпано

Optional high yield inks

Опционни патрони с голям капацитет

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

PIXMA Printing Solutions app

Приложение PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Print directly from cloud

Печат директно от облака

Turns on when you start printing

Включва се, когато започнете да печатате

 • Многофункционален принтер – PIXMA MG5550
 • Malda
 • Конфигурационни патрони с мастило
 • Захранващ кабел
 • Инсталационен CD-ROM
 • Ръководства и друга документация