Modern Working

МОДЕРНИЯТ НАЧИН НА РАБОТА

Направете фирмата си по-добро място за работа

Високите обороти, технологичните усъвършенствания и силата на информацията променят бързо начина, по който работим. 

Ето защо Ви предлагаме решения, които ще ви позволят да приемете модерния начин на работа и просто да постигнете повече.

Подгответе се за модерния начин на работа и направете офиса си по-добро място за работа с третото издание серията офис устройства imageRUNNER ADVANCED III

Фирмите трябва да събират, представят и споделят информация бързо и сигурно, както и да събират множество документи от различни места и в различни печатни или цифрови формати. 
 
Третото издание на серията устройства imageRUNNER ADVANCE от трето поколение е интуитивна, сигурна и проактивна бизнес платформа, разработена да помогне на фирмите да постигнат точно това.

Научете повече

Пред каквито и предизвикателства да сте изправени, ние имаме решението за Вас

 ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАТЕ НАЙ-ЦЕННИЯ АКТИВ НА КОМПАНИЯТА СИ.

С днешния поток на документите и промените в законодателството, фокусът все повече пада върху сигурността. Нашите решения са разработени според индивидуалните нужди за безопасно управление на документите през целия им жизнен цикъл: от създаването през споделянето до архивирането. 

Запознайте се с проучването ни, относно слабите места в сигурността на информацията и потока на документи. Вижте дали компанията Ви е защитена! 

Изтегелете проучването от тук

DOCUMENT AND INFORMATION SECURITY

 УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ ВСЯКО УСТРОЙСТВО ЗА ПЕЧАТ Е ЦЕНОВО ЕФЕКТИВНО И РАБОТИ МАКСИМАЛНО ДОБРЕ.

Контролирането на разходите е ключова техника за ефективната работа на компаниите, но в големия финансов аспект на различните разходи често забравяме за печата. Има две основни причини за високите разходи за печат: печатът не е контролиран и инфраструктурата на печат не е ефективна. 

Какви са другите причини за високите разходи за печат? Какво е поведението на служителите в компаниите и как управляваните услуги за печат (MPS) на Canon могат да помогнат на бизнеса Ви, може да откриете в нашия специално подготвен доклад.

Изтегелете доклада от тук

MANAGED PRINT SERVICES

 ИСКАТЕ ДА УВЕЛИЧИТЕ
ГЪВКАВОСТТА НА СВОЯ ЕКИП, ВИЖТЕ ПОЛЗИТЕ НА РАБОТАТА ОТ ДИСТАНЦИЯ?

Само за няколко години мобилните и облак технологиите успяха да променят дефиницията за “офис” и работни навици. Когато служителите могат да работят отвсякъде, те могат да вършат повече. Ето защо мобилните устройства и мобилният достъп са от ключово значение за успеха на компаниите и са с особенно значение за модерния начин на работа.

Какви са тенденциите, предизвикателствата и предимствата на мобилния офис, както и примери за добри практики, може да прочетете в нашата брошура на тема “Мобилен офис”

Изтегелете брошурата от тук

MOBILE WORKING

 РАБОТЕТЕ ПО-БЪРЗО И ПО-ЕФЕКТИВНО, АВТОМАТИЗИРАЙКИ ВАШИТЕ БИЗНЕС ПРОЦЕСИ.

Искате да усилите ефективността и
да стимулирате растежа на бизнеса си?

Обемът и разнообразието от документи се покачват и компаниите трябва да помислят за внедряването на по-продуктивна среда на работа и автоматизиране на процесите в компанията.  Това може да разреши проблеми, свързани с потока на цифрови документи, процеса на съхранение, защитата им, както и да избегне загубата на продуктивност.

За да сме максимално полезни на бизнеса Ви, създадохме ръководство за по-добро управление на документите, което ще Ви запознае с предизвикателствата пред автоматизацията и техните решения. 

Изтегелете ръководството от тук

PROCESS AUTOMATION

Не сте сигурни от кои решения се нуждаете за Вашия бизнес?

Научете повече