Canon TS-E 90mm f/2.8

TS-E 90mm f/2.8

Първият в света телеобектив за 35 mm формат с функции за накланяне и изместване с цел контрол на перспективата и дълбочината на рязкост. Подходящ за разнообразни обекти – от продуктова до архитектурна фотография

TS-E 90mm f2.8

Ползи

  • 90 mm обектив с функция за накланяне и изместване
  • Телеобектив с контрол на изображението
  • ± 8° наклон и ±11 mm изместване
  • Филтър 58 mm
  • Невъртящ се преден елемент

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon TS-E 90mm f/2.8

Конструкция на обектива


Включваща шест елемента в пет групи, оптичната система от гаусов тип постига изключително качество на изображението и естествено изглеждащо разфокусиране на фона. Фокусирането е възможно на разстояние до 0,5 m. Обективът е подходящ за разнообразни обекти – от фотография на натюрморт до портретна и пейзажна фотография. Използването на функцията за обратно накланяне с цел управление на дълбочината на рязкост позволява на фотографа да заснеме уникални изображения, непостижими с обикновен обектив.

Широк диапазон на движение на обектива


Като предлага ±8° накланяне, ±11 mm изместване и ±90° завъртане, TS-E 90m f/2,8 предоставя контрол над дълбочината на рязкост и перспективата. Механизмът за накланяне и изместване също така разполага и с функция за заключване, чрез която се избягват нежеланите движения.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon TS-E 90mm f/2.8, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Lens Guru Mobile App

Запознайте се с основите на фотографията и открийте как сменяемите обективи допринасят за по-доброто качество на вашите снимки.

canon lens guru

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.