Canon TS-E 45mm f/2.8

TS-E 45mm f/2.8

TS-E 45mm f/2,8 е обектив с накланяне и изместване, предлагащ зрителен ъгъл, подобен на зрителния ъгъл на 50 mm стандартен обектив. Механизмите за накланяне и изместване предоставят пълен контрол над дълбочината на рязкост и перспективата.

TS-E 45mm f2.8

Ползи

  • 45 mm обектив с функция за накланяне и изместване
  • Естествена перспектива с контрол на изображението
  • ± 8° наклон и ±11 mm изместване
  • Система за задно фокусиране
  • Невъртящ се преден елемент

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon TS-E 45mm f/2.8

Естествена перспектива, постигната чрез движение на обектива


Обектив със стандартно фокусно разстояние и функции за накланяне и изместване. Плаващата оптична система и механизмът за задно фокусиране осигуряват резки изображения от 0,4 m до безкрайност. Фокусното разстояние от 45 mm е идеално за заснемане на естествено изглеждаща перспектива

Широк диапазон на движение на обектива


TS-E 45mm f/2.8 предлага изумителна гъвкавост, която позволява на фотографа да контролира дълбочината на рязкост и перспективата благодарение на ±8° накланяне, ±11 mm изместване и ±90° завъртане на обектива. Механизмът за накланяне и изместване също така разполага и с функция за заключване, чрез която се избягват нежеланите движения.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon TS-E 45mm f/2.8, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Lens Guru Mobile App

Запознайте се с основите на фотографията и открийте как сменяемите обективи допринасят за по-доброто качество на вашите снимки.

canon lens guru