Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

Създаден специално за архитектурна фотография, обективът TS-E 17 MM F/4L осигурява минимум изкривяване и отлична рязкост в цялата площ на изображението. Самостоятелната ротация на механизмите за Наклон (Tilt) и Изместване (Shift) осигурява повече гъвкавост.

TS-E 17mm f4L

Ползи

  • Ултраширок ъгъл (17 mm) на обектива и функция "Tilt/Shift"
  • Минимум изкривяване и висока разделителна способност
  • ± 6,5° Наклон (Tilt) и ±12 mm Изместване (Shift)
  • Самостоятелна ротация за Наклон и за Изместване
  • Асферични и UD елементи на обектива
  • SWC (Sub wavelength structure coating) и Super Spectra покритие
  • Кръгла бленда

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon TS-E 17mm f/4L

Разширява възможностите за заснемане с промяна на фокусната равнина и корекция на перспективата


TS-E 17 MM F/4L е широкоъгълен обектив с функция "Tilt/Shift", който осигурява широк зрителен ъгъл за сензори с формат APS-C и сензори с пълен размер на кадъра. Благодарение на уникалната ротационна система от Canon, движенията при Наклон (Tilt) и Изместване (Shift) на обектива се осъществяват независимо едно от друго. Това позволява отделно управление на перспективата и дълбочината на рязкост, което увеличава гъвкавостта на обектива.

Широк диапазон на движение


Със 104° диагонал на зрителното поле, в комбинация с ±6,5° Наклон, плюс ±12 mm Изместване и ±90° ротация за функцията "Tilt/Shift" (Наклон/Изместване), TS-E 17 MM F/4L е един от най-гъвкавите обективи на пазара. Той поддържа също и фиксиране на позициите на "Наклон" и "Изместване", за да се избегне нежеланото движение.

Високопрецизни елементи на обектива


За постигане на минимум изкривяване и изключителна разделителна способност по цялата площ на изображението са използвани високопрецизни асферични стъклени лещи с голям диаметър. Хроматичната аберация, често срещана при снимане с широк ъгъл, се предотвратява чрез четирите UD елемента. Тези характеристики правят обектива изключително подходящ за архитектурна фотография.

SWC (Sub-wavelength structure coating) покритие


Създадено специално за цифровата фотография, патентованото покритие на оптичните елементи от Canon понижава до минимум възникването на ефектите "Ghosting" и "Flare", които се появяват при отразяване на светлина от вътрешните компоненти на обектива, за ясни и чисти снимки.

Здрава конструкция


L серията обективи на Canon са създадени така, че да бъдат устойчиви при честа употреба в повечето среди на тестване. Уплътненията на обектива, които осигуряват устойчивост на атмосферни влияния и проникване на прах, гарантират допълнителна защита. В комплекта са включени също сенник и калъф за обектива.

Оптика без съдържание на олово


В конструкцията на TS-E 17 MM F/4L е използвано екологично стъкло без съдържание на олово.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon TS-E 17mm f/4L , неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.