Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Стандартен вариообектив на достъпна цена, подходящ за разнообразни обекти. Насладете се на плавно и почти безшумно фокусиране при запис на видео с помощта на STM стъпков мотор и режима "Следящ AF за видео". Стабилизатор на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора) намалява ефекта от заклащането на фотоапарата.

Ползи

  • Гъвкав диапазон на вариото – страхотен за снимане на пейзажи, за портретна фотография и за снимане при пътуване
  • Компактен, лек дизайн
  • Компенсирайте заклащането на фотоапарата чрез стабилизатора на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора)
  • Стъпковият мотор (STM) предоставя плавно и почти безшумно фокусиране при снимане на видео
  • 0,25 m най-близко разстояние на фокусиране

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Идеална първа стъпка в света на DSLR фотоапаратите


Снимайте разнообразни обекти – от пейзажи до портретна фотография и динамични действия – с гъвкав диапазон на вариото 18–55 mm. Леката конструкция прави този обектив страхотен за ежедневна употреба.

Увеличена рязкост благодарение на стабилизатор на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора)


Оптичният стабилизатор на образа намалява риска от размазване на изображението, причинено от заклащане на фотоапарата, като предоставя възможност за снимане без статив и без светкавица при ниска осветеност . Използвайте до четири стъпки по-ниска скорост на затвора от обикновено без размазване на изображението поради заклащане на фотоапарата.

Плавно и тихо фокусиране за видео


STM технологията със стъпков мотор предоставя почти безшумно фокусиране, така че звукът на записваното видео да не бъде прекъсван от шумове, като същевременно фокусът се регулира плавно и прецизно по време на снимането.

Създаден за страхотна фотография


Фокусирайте малки обекти с минимално разстояние на фокусиране от само 0,25 m. Невъртящият се преден елемент опростява използването на филтри, а пръстенът за ръчно фокусиране дава възможност за ръчно настройване фокуса по всяко време.

Страхотно качество на изображението, независимо от обекта


Покритието Super Spectra се използва за намаляване на отблясъците в обектива и подобряване на рязкостта, а диафрагмата със седем елемента осигурява меки светли зони извън фокус за по-естествен вид и усещане.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, неговите функции и какво може да прави.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.