Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

Компактни пропорции с мощен диапазон за увеличение от 11x – идеално универсално увеличение за фотографи в движение. Чудесната работа при слаба осветеност е гарантирана от стабилизатор на изображението в 4 стъпки

Ползи

  • Обектив с увеличение 11x – 18-200 мм
  • Стабилизатор на изображения в 4 стъпки
  • Автоматично разпознаване на панорами и статив
  • Близко разстояние на фокусиране 0,45 м
  • Асферични и UD елементи на обектива
  • Покрития на обектива Super-Spectra срещу ореоли и отблясъци
  • Пръстен за увеличение поддържа минимален размер
  • Кръгла бленда за приятно фоново размазване

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

Компактен, бърз и лек


EF-S 18-200mm f/3,5-5,6 IS е компактен, EF-S обектив с голямо увеличение – прибл. 11x. Характеризира се с коефициент на увеличение от 18-200 мм (за 35-мм филм еквивалентното фокусно разстояние е 29-320 мм), както и с максимална бленда от f/3,5-5,6. Предназначен за вкуса на начинаещи и напреднали любители, които търсят обектив с оптичен стабилизатор на изображението и голям диапазон на фокусното разстояние, тежи само 595 г и има размери от 78,6 x 102 мм. Обективът осигурява 0,45м минимално разстояние на фокусиране при всички позиции на увеличение.

EF-S 18-200mm f/3,5-5,6 IS е предназначен за използване само с фотоапарати EOS, които имат EF-S монтиране на обектив, включително EOS 50D, EOS 1000D, EOS 450D и по-стари модели.

Асферични и UD елементи


Високото качество на изображенията е гарантирано с добавянето на два високопрецизни асферични обектива за корекция на аберациите, включително извиване на полето и изкривяване. Хроматичната аберация, обичайна при широкоъгълното заснемане, също е преодоляна с включването на две UD лещи, осигуряващи оптимално качество на изображенията и детайлност от край до край.

Покритие Super-Spectra


Патентованото покритие на елементи на обектива на Canon намалява отблясъците и ореолите, причинени от отразяване от сензора на изображението на фотоапарата и вътрешните повърхности на обектива. Предаването на светлината е подобрено и отраженията са намалени за постигане на ясни и отчетливи изображения..

Стабилизатор на изображения в 4-стъпки


Стабилизатор на изображения в 4 стъпки – специално предназначен за диапазон на фокусното разстояние на конкретния обектив – за да неутрализира размазването на образа, което се получава при ръчно заснемане или при ниска скорост на затвора. Автоматичното разпознаване за панорами гарантира ефективна работа при проследяване на движещи се обекти. И тъй като системата IS е базирана в обектива, резултатите са видими през визьора при композиране на кадъра.

Здравина и качество на изработката и безоловна оптика


Проектиран като устойчив обектив EF-S 18-200mm f/3,5-5,6 IS има здрава конструкция, която отговаря на потребностите на съвременните фотографи.. В конструкцията на обектива е използвано екологично, безоловно стъкло.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products

Телеобективи

Оборудвани с увеличени фокусни разстояния, позволяващи ви да се приближите до обекта си, без да се налага да пречите на сцената.