Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Истинска свобода при композиране на сцени, предоставена от лек и компактен обектив с функция за бързо фокусиране. EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM е отличен многофункционален обектив за фотоапарати EOS с гнездо EF-S.

Ползи

  • Изключителен диапазон на вариото за всички фотоапарати с гнездо EF-S
  • Превъзходно качество на изображението
  • Лек и компактен
  • Стабилизатор на образа – компенсация на до 3 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Бърз и почти безшумен USM AF
  • Super Spectra покритие
  • Кръгла диафрагма
  • Опционен сенник за обектива

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Многофункционалният обектив с IS


EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM осигурява ефективно фокусно разстояние, еквивалентно на приблизително 27-136 mm в 35 mm формат. Това дава изобилие от възможности за композиране на снимки и го прави идеалния универсален обектив, който ви позволява да изразите креативността си в голям диапазон от ситуации на снимане.

Лек и бърз


Малкият размер и ниското тегло на EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM го правят идеален за заснемане на бързодвижещи се обекти и при пътуване, където не е практично да носите тежка чанта с оборудване. Неговият пръстеновиден USM мотор работи в синхрон с фотоапарати EOS с гнездо EF-S, осигурявайки много бързо и прецизно автофокусиране и предсказващо проследяване - с възможност за ръчно фокусиране по всяко време.

Бъдете стабилни


Технологията за стабилизиране на образа компенсира скорости на затвора до три стъпки по-ниски от стандартните, като осигурява ефективен максимален отвор на диафрагмата f1.4-2.0 - идеално за заснемане без статив при ниска осветеност.

Проектиран за цифрови фотоапарати


Проектиран специално за цифрова фотография, обективът включва елементи със специална форма и покрития Super Spectra за потискане на отблясъците, които могат да бъдат причинени от отражения от сензорите на фотоапарата. Специален опционен сенник на обектива може още повече да намали случаите на отблясъци.

Разфокусиране на фона


Кръглата диафрагма осигурява приятно разфокусиране на фона при снимане с широк отвор на диафрагмата, което е идеално за създаване на усещане за дълбочина и изпъкване на обекта или модела на фона.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products