Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Универсален вариообектив тип "рибешко око", предлагащ избор между пълен кадър или кръгов образ. EF 8-15mm f/4L Fisheye USM е представител на качествените обективи от серия L на Canon и осигурява фантастично качество на изображението дори с толкова широк зрителен ъгъл.

EF 8-15mm f4L Fisheye USM

Ползи

  • Вариообектив тип "рибешко око" с кръгов образ или пълен кадър
  • Представител на утвърдената серия L на Canon
  • Издръжлива и здрава конструкция
  • Тих и бърз автофокус
  • Ръчно фокусиране по всяко време
  • По-лесно почистване

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Вариообектив тип "рибешко око" с кръгов образ или пълен кадър


Няма нужда от закупуване два специализирани обектива, тъй като EF 8-15mm f/4L Fisheye USM предлага пълен кадър или кръгов образ "рибешко око", когато се използва с фотоапарати със сензор 24 x36mm (пълнокадров размер). За фотографи, които снимат с DSLR с по-малък сензор, са възможни изображения "рибешко око" с пълен кадър. Със 180-градусов диагонален зрителен ъгъл улавянето на цялата сцена в едно изображение никога не е било по-лесно.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто в прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота на работа и висока устойчивост на прах и влага.

Бърз и тих автофокус


Ултразвуковият пръстеновиден USM мотор използва вибрации с ултразвукова честота, за да гарантира изключително бърз и почти безшумен автоматичен фокус. Високоскоростният процесор и оптимизираните AF алгоритми правят автоматичното фокусиране още по-бързо. Достъпно е ръчно електронно фокусиране по всяко време без необходимост от изключване на режима за автоматично фокусиране.

Подобрено качество на изображението с SWC покритие


Проектирано специално за цифровата фотография, патентованото покритие на елементите на обектива от Canon помага за редуциране на отблясъците и отразяването на светлина от вътрешните компоненти на обектива. Отстранявайки причината, покритието елиминира нежеланите ефекти и помага за създаването на чисти и ясни изображения.

По-лесно почистване


Повърхностите на външните лещи на обектива са обработени с флуорно покритие, което позволява по-лесното почистване на лещите в сравнение с други видове покрития.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.