Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

Един от най-малките и леки вариотелеобективи в своя клас, EF 75-300mm f/4-5,6 III USM е идеален за бюджетно-ориентирани фотографи. Страхотен за снимане на спортни събития, природни забележителности и портретна фотография.

Предимства

  • Вариотелеобектив на достъпна цена.
  • USM мотор за автоматично фокусиране
  • Покрития Super Spectra
  • Лека конструкция
  • Филтър 58 mm
  • 1,5 m най-близко разстояние на фокусиране

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

Лек вариотелеобектив с USM


Най-лекият 4x вариотелеобектив в своя клас. Идеален за снимане на спортни събития, портретна фотография и дива природа и др. Телеобективът компресира перспективата и ограничава дълбочината на рязкост чрез ефектно разфокусиране на фона. При фокусно разстояние от 300 mm кадърът може да се запълни с пощенска картичка на разстояние 1,5 m.

Напълно електронно монтажно съединение


Вграденият мотор за автоматично фокусиране (AF) осигурява бързина на автоматичното фокусиране. Електромагнитната конструкция на диафрагмата на обектива осигурява изключително точен контрол върху отвора на диафрагмата.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products

Телеобективи

Оборудвани с увеличени фокусни разстояния, позволяващи ви да се приближите до обекта си, без да се налага да пречите на сцената.