Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III

EF 75-300mm f/4-5.6 III

Вариообективът EF 75-300mm f/4-5,6 III покрива много от често използваните фокусни разстояния от телеобективите и осигурява изображения със страхотно качество. Обективът е компактен партньор на достъпна цена за всеки фотоапарат EOS.

Ползи

  • Вариотелеобектив на достъпна цена.
  • DC мотор за автоматично фокусиране
  • Покрития Super Spectra
  • Лека конструкция
  • Филтър 58 mm
  • 1,5 m най-близко разстояние на фокусиране

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III

Лек вариотелеобектив


Този вариотелеобектив с 4x увеличение е идеален за бюджетно-ориентирани фотографи, които се интересуват от заснемане на спортни събития, дива природа или портретни снимки. Както и други телеобективи, EF 75-300mm f/4-5,6 III компресира перспективата и позволява на фотографа да ограничи дълбочината на рязкост.

Напълно електронно монтажно съединение


Вграденият мотор за автоматично фокусиране (AF) осигурява бързина на автоматичното фокусиране. Електромагнитната конструкция на диафрагмата на обектива осигурява изключително точен контрол върху отвора на диафрагмата.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Телеобективи

Оборудвани с увеличени фокусни разстояния, позволяващи ви да се приближите до обекта си, без да се налага да пречите на сцената.