Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Съвременната технология на тристъпков стабилизатор на изображенията прави EF 70-300 мм f/4-5,6 IS USM идеален телефото варио обектив за снимане при слаба светлина и ниски скорости на затвора, без причиняване на трептене на фотоапарата.

Ползи

  • Мощно, достъпно увеличение
  • Тристъпков стабилизатор на изображението
  • UD оптичен елемент и Super Spectra покрития
  • Кръглата бленда осигурява приятно фоново размазване
  • Бърз и тих автофокус

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Голямо увеличение на приемлива цена


Мощният и същевременно достъпен EF 70-300 мм f/4-5.6 IS USM ще допадне на фотографите на природни сцени и спортни прояви, които искат да постигнат по-резки изображения, когато държат фотоапарата в ръка. Когато бъде поставен на EOS фотоапарат, съдържащ APS-C сензор, обективът предоставя зрителен ъгъл, който е еквивалентен на 112-480 мм обектив на пълнокадрови DSLR фотоапарати.

Стабилизатор на образа


EF 70-300 мм f/5-5,6 IS USM притежава тристъпков стабилизатор на изображението, което го прави идеален обектив за работа от ръка. Могат да се използват скорости на затвора, които са с три стъпки по-бавни от възможните в друг случай, без да се появи забележимо замъгляване на изображението. При хоризонтално панорамиране, системата за стабилизиране на изображението може да бъде настроена така, че да коригира само нежеланото вертикално трептене и системата да се изключва, когато фотоапаратът се монтира на статив.

UD елемент на обектива


UD (с ултра ниска дисперсия) стъклен елемент на обектива коригира хроматичната аберация и предоставя висока резолюция и контраст през диапазона на мащабиране. Използвано е само екологично, безоловно стъкло за конструкцията на оптиката.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така понижават отблясъците и ореолите – чест проблем, предизвикван от отскачащата от сензора на фотоапарата светлина.

Приятно фоново размазване


Почти кръгла диафрагма, която се управлява по електро-магнитен път, придава на зоните, които не са на фокус по-меко, по равномерно усещане и позволява на обектите, които са на фокус да се откроят на размазания фон.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков мотор придвижва изключително бързо автоматичното фокусиране, като това се случва почти безшумно. Изключителното задържане на въртенето гарантира, че точката на фокус се достига точно, без надхвърляне на целта.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM, неговите функции и какво може да прави.