Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Една уникална конструкция сред вариотелеобективите. EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM включва дифракционен оптичен елемент (DO), който осигурява компактен размер, ниско тегло и превъзходно качество на изображението

Ползи

  • Трислоен дифракционен оптичен елемент (DO)
  • Само 9,99 cm на дължина
  • Стабилизатор на образа
  • Високоскоростен автофокус с ръчно фокусиране по всяко време
  • Кръгла диафрагма за красив ефект "боке"
  • Заключване на пръстена на вариото

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Изобилстващ от технологии


Със своите технологии за многослойна дифракционна оптика (DO), стабилизиране на изображението (IS) и ултразвуков мотор (USM) обективът EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM е въплъщение на постиженията в областта на прецизните обективи.

Дифракционна оптика (DO)


EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM включва дифракционен оптичен елемент (DO), който намалява физическите размери на обектива, но запазва качеството на изображението. Дифракционният оптичен елемент съчетава характеристиките на флуоритните и UD елементи в една леща. Резултатът е висок контраст и рязкост, а също така прецизен контрол на хроматичната аберация.

Стабилизатор на образа


EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM притежава стабилизатор на образа (3 стъпки по-ниска скорост на затвора), което го прави идеален обектив за работа без статив. Скорости на затвора до три стъпки по-ниски от стандартните може да се използват без осезаемо размазване на изображението. По-голямото движение в определено направление автоматично се интерпретира като панорамно снимане и IS системата се изключва в тази равнина.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране – при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент на мотора осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея.

Красиво разфокусиране на фона


Практически кръглата диафрагма, която се управлява електромагнитно, придава на областите извън фокус по-мек и по-гладък изглед и позволява на обектите, които са на фокус, да се откроят на разфокусирания фон.

Интегриран в системата EOS


Системата за задвижване на автофокуса на обектива е специално разработена за работа с последната гама фотоапарати EOS, което позволява извличане на максимална полза от високата скорост на обектива. Обективът гарантира оптимално мерене на експонацията на светкавицата, като предава информация за разстоянието обратно към системата за E-TTL II за контрол на светкавици на фотоапаратите EOS.

В хармония с околната среда


В съответствие със строгите правила на Canon по отношение на околната среда, в оптиката на обективите се използва само безоловно стъкло.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.