Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Лек и компактен, идеален за използване като макрообектив с общо предназначение или като гъвкав стандартен обектив.

Ползи

  • Стандартен зрителен ъгъл 46°
  • 23 cm най-близко разстояние на фокусиране
  • Изображения с размер 1/2 от реалния
  • AFD система за фокусиране
  • Филтър 52 mm
  • Покритията Super Spectra намаляват отблясъците

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Многофункционален макрообектив


Лек и компактен макрообектив за снимане в близък план с до 0,5x увеличение (половината на реалния размер). Оптичната система използва плаваща конструкция за добри характеристики при всички разстояния на фокусиране. Благодарение на големия отвор на диафрагмата f/2.5 е възможно постигане на красиво разфокусиране на фона. Този многофункционален обектив е идеален за портретна фотография, както и за други приложения, извън макрофотографията.

Голям отвор на диафрагмата f/2,5


Максималният отвор на диафрагмата f/2.5 позволява снимане с висока скорост на затвора без светкавица при слабоосветени сцени, плюс отличен контрол над дълбочината на рязкост.

Напълно електронно монтажно съединение


Като част от широко известната серия обективи EF, този обектив разполага с вграден мотор за AF за бързо автоматично фокусиране. Обективът също така използва електромагнитна конструкция на диафрагмата (EMD), която осигурява изключително точно управление на диафрагмата и гарантира, че избраната диафрагма ще остане точна и постоянна при всяка снимка.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и висок контраст и потискат отблясъците, като поглъщат светлината, която може да бъде отразена от вътрешните компоненти на обектива и от заснемащия сензор.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro, неговите функции и какво може да прави.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.