Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

От широк ъгъл до телеувеличение с един обектив. Гъвкавият диапазон на вариото (11x), комбиниран с качеството на оптиката от серия L на Canon, прави този обектив идеалния инструмент за пътуващия фотограф.

Ползи

  • 11x увеличение
  • Качество на серията L
  • Стабилизатор на образа
  • Минимално разстояние за фокусиране 0,7m.
  • Ръчен фокус по всяко време
  • Конструкция, устойчива на прах и намокряне
  • Кръгла диафрагма
  • E-TTL II измерване на разстоянието
  • Покрития на елементите на обектива, оптимизирани за цифрови фотоапарати

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Наистина универсален обектив


С диапазон на вариото, покриващ всичко от широк ъгъл до супертелеувеличение, най-новите модели от професионалната серия на Canon са предназначени за професионални фотографи, които искат по-редки смени на обектива и по-ниско общо тегло на фотографския комплект. Идеално решение за фоторепортери и пътуващи фотографи.

Стабилизатор на образа с използване на 3 стъпки по-ниска скорост на затвора


Стабилизаторът на образа, вграден в обектива EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM, осигурява 3 стъпки по-ниска скорост на затвора в условия на слаба светлина. Това позволява използването на по-ниска скорост на затвора без размазване на изображението вследствие на заклащането на фотоапарата, което е полезно, когато не е възможно използването на статив или светкавица. Ако обективът разпознае, че фотографът движи фотоапарата панорамно, за да следва движещи се обекти, той изключва стабилизирането на образа в това направление.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране – при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент на мотора осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което ви позволява да настройвате фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Идеален за цифрови фотоапарати


Формата и покритията на оптичните елементи са оптимизирани за потискане на отблясъците, което прави обектива EF 28-300mm идеален за използване с цифрови фотоапарати. Когато се монтира към DSLR фотоапарат със сензор с размер APS-C, обективът е с еквивалентно фокусно разстояние 45-480mm.

Прецизна оптика за високо качество на изображението


В целия диапазон на вариото се наблюдават висок контраст, ниска степен на изкривяване и висока разделителна способност от край до край. Електромагнитната конструкция на диафрагмата (EMD) осигурява бързо, тихо и много прецизно управление на диафрагмата. Кръглата диафрагма позволява меко разфокусиране на фона.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.