Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

EF 24-70mm f/4L IS USM

Гъвкав 24-70mm f/4 обектив от серия L с макро режим за до 0,7x увеличение. Ултразвуковият AF осигурява бързо и почти безшумно фокусиране. UD и асферичните елементи гарантират превъзходно качество на изображението.

Ползи

  • Гъвкав диапазон на вариото за разнообразни обекти
  • Макро режим за до 0,7x увеличение
  • Стабилизатор на образа, позволяващ използване на до четири стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Два асферични и два UD оптични елемента
  • Бърз ултразвуков AF
  • Уплътнение срещу прах и влага
  • Бленда с девет елемента за равномерно разфокусиране на фона

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Гъвкав диапазон на вариото


Снимайте разнообразни обекти – от пейзажи до портрети и документална фотография. EF 24-70mm f/4L IS USM е идеален стандартен обектив за DSLR фотоапарати Canon с пълнокадрови сензори, който комбинира функциите на широкоъгълен, стандартен и телеобектив и предлага константен максимален отвор на диафрагмата f/4, който не зависи от настройката на вариото.

Макро режим


Отделна позиция за макро режим на пръстена на вариото позволява близко фокусиране до 0,38 m от всяка позиция на вариото и максимален коефициент на увеличение 0,7x от реалния размер на обекта.

Технология за стабилизиране на образа


Снимайте без статив при слаба светлина със скорост на затвора, до четири стъпки по-ниска от стандартната. Технологията за стабилизиране на образа (IS) разпознава автоматично кога фотографът движи фотоапарата (хоризонтално или вертикално), за да следва движещи се обекти, и изключва стабилизирането в това направление. Технологията "Хибриден IS" разпознава ъглови и линейни движения в макро режим.

Оптична конструкция с високи характеристики


Снимайте изображения с изключително качество в целия диапазон на вариото. Два типа асферични елементи са използвани в съчетание с UD елементи за ефективно намаляване на оптичното разсейване. Покрития Super Spectra намаляват до минимум отблясъците и увеличават максимално контраста.

Усъвършенстван автоматичен фокус


Наслаждавайте се на бърз и почти безшумен автоматичен фокус благодарение на пръстеновидния ултразвуков мотор. Поддържайте контрола с функцията за ръчно фокусиране по всяко време

Създаден да бъде издръжлив


Продължавайте да снимате дори и при трудни условия. Обективът е уплътнен против прах и влага, а използването на флуоритни покрития гарантира, че оптичните елементи се почистват лесно.

Прецизна работа


Кръгова диафрагма с девет елемента осигурява равномерно разфокусиране на фона (боке) за ясно акцентиране върху обектите на преден план.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 24-70mm f/4L IS USM, неговите функции и какво може да прави.

Related Products

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.