Canon EF 20mm f/2.8 USM

EF 20mm f/2.8 USM

С широк зрителен ъгъл и разширена дълбочина на рязкост, EF 20mm f/2,8 е страхотен избор за пейзажни, архитектурни или репортажни фотографи. Обектив, който може да се използва почти навсякъде.

Ползи

  • Ултраширокоъгълен обектив със зрителен ъгъл 94°
  • USM мотор за AF с възможност за ръчно фокусиране по всяко време
  • 25 cm най-близко разстояние на фокусиране
  • Покрития Super Spectra

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 20mm f/2.8 USM

Динамичен широкоъгълен дизайн


Като предлага зрително поле от 94˚, EF 20mm f/2,8 USM обхваща цялото зрително поле на човешкото око и много повече. Страхотен обектив за пейзажна или документална фотография. Изкривяването е отлично коригирано, с което се постига естествена перспектива при снимане на архитектура и интериори.

Голям максимален отвор на диафрагмата


Максималният отвор на диафрагмата f/2,8 позволява снимане без статив при ниска осветеност и без светкавица, когато е непрактично да се използва статив.

Асферични и UD елементи


За оптимални визуални характеристики обективът включва асферични елементи за коригиране на сферичните аберации и Super UD елементи (с ултранисък коефициент на разсейване) за елиминиране на хроматичните аберации. Резултатът е ясни, висококонтрастни изображения без изкривявания в цялата площ на кадъра.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което позволява настройка на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така потискат отблясъците чрез поглъщане на светлината, която в противен случай би се отразила от вътрешните елементи на обектива и от цифровия сензор на фотоапарата.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 20mm f/2.8 USM, неговите функции и какво може да прави.

Related Products

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.