Canon Connect Station CS100

Лесен начин за съхранение, преглед и споделяне на вашите снимки и филми на едно място

Открийте лесния начин да съхранявате, споделяте и да се наслаждавате на Вашите снимки и филми у дома. Прехвърлете най-новите си приключения само с едно докосване на вашия фотоапарат с NFC или лесно качвайте и изтегляйте изображения от вашето смарт устройство чрез приложението Connect Station. След това им се насладете на вашия HD телевизор или споделете с приятели и семейството онлайн.

0%

  Свързване с Canon

  ИМПОРТИРАНЕ

  Import

  Лесно импортирайте всички ваши изображения от много устройства

  Импортирането на изображения от много устройства е лесно благодарение на NFC и Wi-Fi свързаността с Connect Station, приложението Connect Station за смарт устройства, USB свързаността и слотовете за карти с памет. HDMI изходът ви позволява да се насладите на Full HD изображения на вашия телевизор. .

  СЪХРАНЕНИЕ

  Store

  Насладете се на снимки и филми от различните ви устройства на едно място

  Съхранявайте снимки и филми от вашия фотоапарат и компютър, както и снимки от смартфона или други устройства, на твърдия диск 1 ТВ на Connect Station.

  СПОДЕЛЯНЕ

  Споделяйте снимките със социалните мрежи или друг Connect Station

  Насладете се на Full HD изображения и ги споделете в социалните медии, облака или друг Connect Station бързо и лесно.

  Share

  Лесно прехвърляне на изображения

  Бързо импортирайте изображения от вашия фотоапарат с NFC, компютър, карти с памет и USB устройства

  Технологиите NFC и Wi-Fi ви позволяват лесно да прехвърляте вашите най-нови снимки и филми към Connect Station от фотоапарат или камера Canon с активиран NFC само с едно докосване. Импортирайте безжично съществуващи изображения от библиотеката на компютъра чрез домашната Wi-Fi мрежа или използвайте слотовете за карти с памет и USB връзка за импортиране на вашите най-нови творения от много устройства. Това означава, че можете да се насладите на вашите ценни моменти на големия екран вкъщи почти веднага.

  Специално приложение за смарт устройство

  Бързо и лесно изтегляне и качване на файлове от вашите смарт устройства

  Изтеглете безплатното приложение Connect Station за устройства с iOS и Android и автоматично се свържете с вашето смарт устройство за бързо и лесно прелистване, прехвърляне и споделяне на файлове. Можете да изтегляте или качвате изображения и снимки* без усилия, както и да ги преглеждате и организирате в Connect Station чрез лесен за употреба интерфейс, който е оптимизиран както за таблет, така и за смартфон.

  Дръжте всичко на едно място

  Съхранявайте снимки и видеоклипове от различните ви устройства на едно място

  Съберете всички снимки и филми на едно място благодарение на свързаност с много устройства и твърдия диск 1 TB на Connect Station. Лесният за употреба интерфейс прави организирането на снимки в албуми и преглеждането на вашите снимки и филми опростено. Можете да архивирате на външен твърд диск 1 TB за допълнително спокойствие.

  one-place

  Лесно споделяне

  Споделяйте снимките със социалните мрежи или друг Connect Station
  Споделяйте Вашите снимки и филми в социалните мрежи или с друг Connect Station бързо и лесно. Можете да качвате съдържание към облачни услуги или социални мрежи, като например Flickr®, Facebook™, Google™ за лесно архивиране и споделяне. HDMI изход ви позволява да се наслаждавате на Full HD изображения със семейството и приятели на вашия телевизор.

  share-to-connect

  Отпечатвайте без кабели

  Отпечатвайте директно от вашия Connect Station на вашия безжичен принтер

  Преглед. Избор. Печат. Connect Station ви свързва към вашия безжичен принтер, като ви дава свободата да отпечатвате вашите изображения, които да окачите вкъщи или да споделите със семейство и приятели. Просто прегледайте снимките на вашия телевизор и изберете любимите от тях, които да разпечатате.  * Споделяне на филми с Connect Station ще е налично през пролетта на 2017 г.

  wireless-printers

  Спецификации

  Научете повече за функциите на Connect Station CS100 и за това какво може да прави.

  Импортирайте снимки и видеоклипове чрез Wi-Fi и NFC

  Импортирайте снимки и видеоклипове чрез Wi-Fi и NFC

  Изпращане и получаване

  Изпращане и получаване от друг Connect Station

  Пълна свързаност

  Пълна свързаност

  1 TB съхранение

  1 TB съхранение

  Вижте пълните спецификации

  Препоръчваме ви

  Съвместими продукти

  Може да харесате още...

  eosbeginners

  EOS за начинаещи

  Навлезте в DSLR фотографията, наслаждавайки се на по-креативни функции с фотоапарат, който е лесен за използване и заснема превъзходни снимки и видео.

  03

  Регистрирайте продукта си

  Регистрирайте продукта си и направете така, че продуктите ви на Canon са винаги актуализирани и поддържани.