Canon Speedlite Transmitter ST-E2

Speedlite Transmitter ST-E2

Малък, лек и преносим, ST-E2 е специализиран инфрачервен предавател за контрол на две групи безжични подчинени светкавици Speedlite. Той функционира и като лампа за подпомагане на фокусирането при слабо осветяване.

Ползи

  • E-TTL II контрол на светкавици
  • Контрол на съотношението на две групи светкавици
  • Синхронизация с висока скорост на затвора
  • До 10m обхват на открито
  • Лъч за подпомагане на AF

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Speedlite Transmitter ST-E2

E-TTL II контрол на светкавици


Използвайки E-TTL II измерване на експонацията, ST-E2 осигурява точни и последователни експонации на светкавиците във всякакви ситуации. При сложни условия на снимане използвайте компенсация на експонацията за постигане на повече контрол върху осветяването.

Контрол на съотношението на мощностите


Използвайте ST-E2, за да контролирате съотношението на мощностите на две групи светкавици за постигане на креативни резултати. Контролът на съотношението между 1:8 и 8:1 за двете групи Speedlite светкавици осигурява широк диапазон от настройки.

Синхронизация с висока скорост на затвора


Синхронизирайте светкавицата при скорости на затвора, по-високи от максималната скорост на фотоапарата за синхронизация със светкавица. Това ви позволява да снимате с голям отвор на диафрагмата при ярка дневна светлина и така да се възползвате от по-бързи основни обективи.

Обхват на контрол


При работа на закрито, ST-E2 осигурява обхват между 12 m и 15 m. При работа на открито, обхватът е между 8 m и 10 m.

Лъч за подпомагане на AF


При снимане в условия на слаба светлина, ST-E2 може да възпроизвежда лъч за подпомагане на фокусирането, за да осигури добри резултати. Този лъч подпомага фокусирането и покрива всички AF точки на всички EOS фотоапарати.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Speedlite Transmitter ST-E2, неговите функции и какво може да прави.