Canon Speedlite 90EX

Speedlite 90EX

Компактна високопроизводителна светкавица, която гарантира добре осветени ежедневни фотографии, като например портрети и сцени на закрито, плюс творческо осветяване. Идеалната комбинация за EOS M.

Ползи

  • Тънка и компактна конструкция
  • Снимайте изключително добре осветени портрети и сцени на закрито
  • Голяма мощ в компактно тяло
  • Изследвайте възможностите за творческо осветяване
  • Бързо, дискретно и напълно автоматично снимане със светкавица
  • Захранвана от широкодостъпни AAA батерии

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Speedlite 90EX

Тънка компактна конструкция – идеална за EOS M


Светкавицата Canon Speedlite 90EX за потребителите на EOS M е с тегло само 50 g (без батериите), а компактната конструкция означава, че тя ще се побере дори и в най-малките чанти за фотографски комплекти.

Снимайте изключително добре осветени портрети и сцени на закрито


Идеална за снимане с ултраширокоъгълни обективи, Speedlite 90EX осигурява точното осветяване за страхотни портрети, както и за изключителни снимки на закрито и групови снимки.

Голяма мощ в компактно тяло


Въпреки малкия си размер, Speedlite 90EX е много мощна, а с максималното си водещо число 9 (m, ISO100), тя е идеална за осветяване на тъмни и нощни сцени, като например партита и вечерно барбекю. Наред с това, тя е перфектна и като запълваща светкавица за снимане на обекти, когато слънцето се намира зад вас.

Изследвайте възможностите за творческо осветяване


Speedlite 90EX разкрива безброй възможности за творческо осветяване благодарение на вградената си функция за главна светкавица при безжично управление на светкавици. Като главна светкавица тя може да управлява до три групи светкавици, които поддържат функция за подчинена светкавица (например Speedlite 270EX II), на разстояние до 7 метра на закрито.

Бързо, дискретно и напълно автоматично снимане със светкавица


Когато желаете да направите бързи и дискретни снимки, Speedlite 90EX е винаги готова за действие. Зареждането на светкавицата е тихо и бързо – необходими са само 5,5 секунди до заснемането на следващата снимка. Тя също така е съвместима със системите за автоматичен контрол на светкавици, които се използват от EOS M и други DSLR фотоапарати EOS, което гарантира напълно автоматична и точна експонация на светкавицата във всички ситуации.

Захранвана от широкодостъпни AAA батерии


За да се поддържа размерът и теглото на светкавицата минимално и за постигане на максимално удобство, Speedlite 90EX се захранва от две широкодостъпни батерии AAA/LR03 (Ni-MH или литиеви).

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Speedlite 90EX, неговите функции и какво може да прави.