Canon Media Storage M80

Media Storage M80

M80 е 80GB портативно устройство за съхранение за взискателния EOS фотограф. Като предлага 3,7" LCD екран, той предоставя висококачествен преглед на изображенията и сигурно съхранение в здрав корпус.

Ползи

  • 80GB твърд диск
  • Висококачествен 3,7" LCD екран
  • Здрав корпус от магнезиева сплав
  • Слотове за CF и SD карти с лесно архивиране с натискане на един бутон
  • Автоматична проверка на данните по време на прехвърляне
  • Функция "слайдшоу"
  • Съвместимост с популярни мултимедийни формати
  • Видими Exif данни
  • Кутия за носене и стойка

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Media Storage M80

Висококапацитетен 80GB твърд диск


С вграден 80GB твърд диск M80 предоставя място за съхранение за хиляди висококачествени изображения в едно лесно за носене устройство.

Висококачествен 3,7" LCD екран с широк зрителен ъгъл


3,7" LCD предоставя превъзходно възпроизвеждане на цветовете, VGA разделителна способност и много широк 160°0 зрителен ъгъл за показване на снимките в пълна детайлност

Корпус от магнезиева сплав


M80 е изработен от здрава и лека магнезиева сплав, която създава достатъчна здравина за носене навсякъде. Кутия за носене предоставя допълнителна защита, а наличието на стойка ви позволява да максимизирате потенциала на M80 за мултимедийно гледане.

Слотове за CF и SD карти с лесно архивиране


Независимо дали ще изберете да записвате снимките на SD, или на CompactFlash, предоставени са слотове за удобно прехвърляне на данните. Просто поставете карта с памет и с натискане на един бутон информацията се прехвърля на твърдия диск на M80 при скорости над 4 MB/s, а "Проверка на данните" проверява дали вашите изображения се копирани без грешки.

Защита с парола на изображенията за сигурност


Пазете личните си изображения лични Защита с парола гарантира, че само съответните хора ще имат достъп до снимките ви.

Функция за разглрждане с фонова музика


Лесно преглеждайте голям брой файлове с вградената в M80 функция на "слайдшоу". Опцията за добавяне на фонова музика позволява да създавате мощни презентации с вашите изображения, навсякъде.

Поддръжка на много формати


Много повече от устройство за преглеждане на снимки, M80 предлага поддръжка за почти всеки популярен аудио/видео формат, включително JPEG, TIFF, MPEG 1, 2 и 4, MP3 и WAV. M80 също ви позволява да съхранявате изображения в собствения формат на Canon D-SLR RAW, което го прави идеално решение за фотографи, които се нуждаят от устройства за съхраняване и преглед на изображения на място.

Видими подробни EXIF данни


Получете изчерпателни EXIF детайли - включително данни за часа и датата на снимане и настройки на камерата - за всяка снимка просто с едно натискане на бутон.

Аудио/видео изход и връзка PictBridge


Гнезда за аудио/видео изход правят работата по презентирането лесна, една проста връзка и сте готови да покажете вашите изображения или звуци на широката публика. Или можете да изберете печат директно на PictBridge съвместими принтери чрез една кабелна връзка. Без компютри, без суетене - просто мигновено копиране на вашите изображения, когато се нуждаете от тях.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Media Storage M80, неговите функции и какво може да прави.