WFT-E8

Дайте възможност на TREX за един по-обширен свят на свързаност с безжичния предавател WFT-E8. Разполагайки с бързо безжично LAN предаване, благодарение на съвместимостта с IEEE 802.11ac, подобрени FTP опции за прехвърляне и дистанционно заснемане, WFT-E8 предоставя набор от допълнителни функции за пълноценно използване на възможностите на TREX.

Ползи

  • По-бързо прехвърляне на данни – поддържа стандарт IEEE 802.11ac
  • Протокол за сигурно прехвърляне на файлове през FTP/FTPS
  • Снимане с WFT Server за дистанционно заснемане и снимане на видео
  • Заснемане със смартфон/таблет за дистанционно заснемане с приложението Canon Camera Connect
  • Свържете до 10 фотоапарата за дистанционно заснемане в диапазон до 100 m

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon WFT-E8

Безжично прехвърляне на изображения


Благодарение на използването на новоприетия стандарт IEEE 802.11ac (5 Ghz диапазон) WFT-E8 ви позволява да прехвърляте данни на разстояние до 150 m при висока скорост. IEEE 802.11ac поддържа по-бърза комуникация (около 2,5x при използване в реална ситуация) в сравнение със стандарта IEEE 802.11n при WFT-E6 с теоретична скорост от прибл. 1300 Mbps в сравнение с 450 Mbps на IEEE 802.11n.

Дистанционно заснемане с помощта на компютър


Фотографите могат безопасно да се свържат с FTP сървър дистанционно с помощта на FTPS (Протокол за предаване на файлове през SSL/TLS) и да заснемат и изпращат изображения в реално време, което ви позволява да свеждате до минимум необходимото време за събиране, класифициране и качване на изображения на сървъра.

WFT Server


Можете да заснемате, преглеждате и възпроизвеждате изображения или видеоклипове дистанционно благодарение на опцията WFT Server в рамките на WFT-E8. WFT Server е актуализация на предишния режим HTTP и позволява пълен контрол върху настройките на фотоапарата TREX – включително фокусиране, Контрол на живо, възпроизвеждане на видеоклипове и преглед на RAW изображения – така че можете да преглеждате това, което "вижда" фотоапаратът, и да коригирате настройките от отдалечен компютър, смартфон или таблет.

Приложение Camera Connect на Canon


Приложението Canon Camera Connect ви позволява да се свързвате със смартфон или таблет за дистанционно заснемане, преглеждате, категоризиране, прехвърляне и споделяне на изображения, когато нямате досег до фотоапарата, напр. зад футболната врата на футболен мач или над баскетболен кош. Camera Connect може също да снима и прехвърля Full HD MP4 видеофайлове.

Свързано заснемане


От главния фотоапарат можете да свържете до 10 подчинени фотоапарата с предавателите WFT-E8 или WFT-E7 за синхронизирано снимане на разстояние до 100 метра. С помощта на функцията за синхронизиране на времето на фотоапаратите отделните разлики между часовниците на фотоапаратите се премахват, така че може да бъде установена прецизна последователност на заснемане.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon WFT-E8, неговите функции и какво може да прави.