EOS 70D

Уловете момента в зашеметяващи снимки и Full HD видео с високопроизводителния EOS 70D, предлагащ заснемане на серия от снимки с пълна резолюция при 7fps кадрова честота, усъвършенствана 19-точкова система за автоматично фокусиране и уникалната технология Dual Pixel CMOS AF на Canon.

EOS 70D

Ползи

 • Уловете всеки детайл с 20,2-мегапикселов APS-C CMOS сензор и процесор DIGIC 5+
 • Следете действието с AF система с 19 точки от кръстовиден тип и серия от снимки с пълна резолюция при 7fps кадрова честота
 • Снимайте изключително Full HD видео с бърз, плавен, точен автоматичен фокус, благодарение на технологията Dual Pixel CMOS AF на Canon
 • Управлявайте фотоапарата си отдалечено и преглеждайте снимките си незабавно чрез Wi-Fi*
 • Продължавайте да снимате и при ниска осветеност благодарение на ISO 12800 (H:25600)
 • Поемете контрола над фотоапарата си и композирайте сцени от различни ъгли с подвижния сензорен дисплей

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EOS 70D

20,2-мегапикселов CMOS сензор и DIGIC 5+


Високопроизводителният EOS 70D комбинира 20,2-мегапикселов APS-C CMOS сензор и мощен процесор за обработка на изображения DIGIC 5+, за да можете да заснемате14-битови изображения, изпълнени с детайлност и яснота. Цветовете се пресъздават точно, а градацията на цветовете е фина и естествена.

Уловете момента


Заснемането на превъзходни снимки на бързи действия, като спортни събития или диви животни, е лесно благодарение на възможността за заснемане на серия от снимки с пълна резолюция при 7fps кадрова честота и наличието на високопроизводителна AF система с 19 точки от кръстовиден тип, предоставяща висока прецизност, бързодействие и точност, за да запечатите момента във висококачествено изображение.

Dual Pixel CMOS AF


EOS 70D е първият фотоапарат, включващ технологията Dual Pixel CMOS AF на Canon, която позволява бързо и плавно следене на фокуса при запис на видео. Във всеки пиксел са вградени два фотодиода, сигналите от които могат да бъдат отчитани независимо един от друг за нуждите на автоматичното фокусиране, както и заедно при заснемане на изображението.

FULL HD видео


EOS 70D осигурява изключително Full HD (1080p) видео с бърз и точен автофокус благодарение на уникалната технология Dual Pixel CMOS AF на Canon. Проверете своята креативност, като използвате стерео звук, пълно ръчно управление и възможността за избор на кадрова честота.

Споделяне и управление чрез Wi-Fi


Заснемайте дистанционно от алтернативни позиции: свържете се и управлявайте своя EOS 70D от PC, Mac, таблет или смартфон. Изображенията могат да се преглеждат и прехвърлят безжично и да се споделят на момента със семейството и приятелите.

Невероятни резултати при слаба светлина


При ниска осветеност EOS 70D продължава да дава добри резултати. Той предлага ISO диапазон до 12800 – с възможност за разширяване до 25600 – така че можете да заснемате превъзходни снимки без статив при слаба светлина, без да използвате светкавица.

Снимайте удобно от различни ъгли


Използвайте интуитивните сензорни контроли, за да снимате от уникални или необичайни ъгли с подвижен 7,7cm (3,0”) 3:2 ClearView II капацитивен сензорен LCD дисплей с 1 400 000 пиксела, позволяващ възпроизвеждане с висока разделителна способност. Превключете към режим Live View, за да заснемете от най-подходящия ъгъл на наблюдение и да композирате кадъра си по-добре.

Интелигентен визьор с 98% покритие


Наслаждавайте се на по-голямо зрително поле с помощта на интелигентния визьор, който предлага 98% покритие, удобно наблюдение с 22mm отстояние на окото и показва полезна информация за заснемането, както и електронен хоризонт, за да ви помогне да заснемете най-добрата снимка.

Креативни функции, предназначени за вас


Запазвайте детайлността както в ярките, така и в тъмните зони чрез функцията за снимане с широк динамичен диапазон (HDR) на EOS 70D и заснемайте с многократна експонация. Усъвършенствайте своите снимки с богат набор от творчески филтри, например ефект "Фотоапарат играчка" или "Миниатюра".

Експериментирайте с богатата EOS система


EOS 70D е съвместим с пълната гама EF и EF-S обективи и Speedlite светкавици от серията EX на Canon, така че можете да развивате фотографските си умения с допълнителни обективи и светкавици.

* Wi-Fi поддръжката е различна за различните устройства и региони.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EOS 70D, неговите функции и какво може да прави.

20_2_MP_CMOS

20,2-мегапикселов CMOS сензор

Dual pixel CMOS AF

Плавен, непрекъснат автофокус за видео

High speed shooting

Високоскоростна серия от снимки

All-cross-type-19-point-AF

19 AF точки от кръстовиден тип за прецизно проследяване на обекта

Vari angle LCD

Подвижен екран за креативно кадриране

ClearViewII

Голям ярък сензорен екран за ясна картина

Powerful DIGIC processing

Мощен DIGIC процесор

Great low light shots

Страхотни снимки при слаба светлина

Stunning 1080p movies

Невероятно 1080p видео

Wifi

Споделяйте снимките и управлявайте фотоапарата си чрез WiFi мрежа

Customise your viewfinder display

Персонализирайте индикациите във визьора

Level your camera for straight horizons

Подравнете ориентацията на фотоапарата спрямо хоризонта

Dual-Layer-Metering

Осигурява правилно експонирани изображения при всякакви светлинни условия

Control Speedlites from your camera remotely

Управлявайте светкавици Speedlite дистанционно чрез своя фотоапарат

Creatively combine images

Kреативно комбинирате експонации

Edit and process RAW images in camera

Редактирате и обработвате RAW изображенията чрез фотоапарата

 • Фотоапарат EOS 70D

 • СЕННИК НА ОКУЛЯРА Eb

 • Защитна капачка за тялото R-F-3

 • Широк ремък EW-70D

 • Батерия LP-E6

 • Зарядно устройство за батерии LC-E6E

 • Захранващ кабел (с щепсел от Е-тип) 1 m

 • Интерфейсен кабел IFC-400PCU (за USB връзка)

EOS Remote

EOS Remote iOS / Android App

Управлявате дистанционно или преглеждате по безжичен път изображения на своя EOS 6D с помощта на новото приложение Canon EOS Remote, достъпно за iOS и смартфони или таблети с Android

Lens Guru Mobile App

Запознайте се с основите на фотографията и открийте как сменяемите обективи допринасят за по-доброто качество на вашите снимки.

canon lens guru