EOS 6D

20,2-мегапикселов DSLR фотоапарат с пълнокадров сензор и компактна конструкция. Идеално решение за портретна и фотография и пътувания, което осигурява стриктен контрол над дълбочината на рязкост и богат избор на широкоъгълни EF обективи.

Ползи

  • 20,2-мегапикселов пълнокадров сензор
  • Здрава олекотена конструкция
  • Макс. ISO 25 600 (може да се разшири до ISO 102 400)
  • 11-точкова система за автоматично фокусиране, чувствителна до -3EV
  • GPS* записва местоположението ви
  • Wi-Fi** трансфер на файлове и дистанционно управление
  • Full-HD видео

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EOS 6D

20,2-мегапикселов пълнокадров CMOS сензор


В сърцето на EOS 6D стои 20-мегапикселов пълнокадров CMOS сензор и мощен процесор за обработка на изображения DIGIC 5+. Заедно те осигуряват изображения, изпълнени с детайлност и яснота. Цветовете се пресъздават точно, а градацията на цветовете е фина и естествена.

Предимството на пълнокадровия сензор


Насладете се на възможността да използвате широкоъгълни EF обективи и открийте нови подходи към пейзажите, интериорите и уличната фотография. Допълнителният контрол над дълбочината на рязкост, осигурен от сензора с пълнокадров размер, е идеален начин да подсилите въздействието на портретните си снимки.

Снимайте, когато сте на път


Достатъчно лек, за да го вземете навсякъде, и достатъчно здрав, за да устои на предизвикателствата на туристическата фотография. Лесните за използване контроли и интуитивната ергономична конструкция правят EOS 6D бърз и лесен за работа.

Невероятни резултати при слаба светлина


Когато светлината е оскъдна, EOS 6D продължава да дава изключителни резултати. ISO светлочувствителността се задава в диапазона ISO 100 до ISO 25 600 (разширяем до L:50, H1:51 200, H2:102 400), а 11-точковата система за автоматично фокусиране работи успешно до -3EV. Тази светлочувствителност е достатъчна за работа на лунна светлина.

Композирайте снимки с лекота


Работете интуитивно с яркия визьор на EOS 6D. LCD дисплеят 7,6 cm (3,0”) Clear View II (1 040 000 точки) прави удоволствие заснемането на снимки и Full-HD видео в режим Live View.

Креативни функции, предназначени за вас


Запазвайте детайлността както в ярките, така и в тъмните зони чрез режима за снимане с широк динамичен диапазон (HDR) на EOS 6D и заснемайте с многократна експонация. Функциите за компенсация на експонацията (±5 стъпки) и клин на експонацията (±3 стъпки) позволяват гъвкавост и прецизно настройване на експонацията.

GPS проследява всяко ваше движение


Вграденият GPS определя точното ви местоположение и добавя геолокационни данни към всяко изображение. Докато пътувате, режимът GPS Logger записва файл с маршрута ви дори когато фотоапаратът е изключен.

Wi-Fi за удобна комуникация


Заснемайте дистанционно от алтернативни позиции: свържете се и управлявайте своя EOS 6D от PC, Mac или смартфон. Снимките могат да се прехвърлят безжично и да се споделят със семейството и приятелите ви.

Full-HD видео


Записвайте Full-HD видео с резолюция 1080p, възползвайки се от обективите с широк отвор на диафрагмата и пълното ръчно управление, за да постигате ефект на кинофилм.

*Използването на GPS функцията може да е ограничено в определени държави или региони. Използването на GPS функцията трябва да съответства на законите и разпоредбите на държавата и региона, в които се използва, включително всички ограничения за използването на електронни устройства.
** Wi-Fi поддръжката е различна за различните устройства и региони.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EOS 6D, неговите функции и какво може да прави.

20_2_MP_CMOS

20,2-мегапикселов CMOS сензор

Large sensor for maximum control over depth of field

Голям сензор за максимален контрол над дълбочината на рязкост

Great low light shots

Страхотни снимки при слаба светлина

4_5fps

Серия от снимки

11_point_AF

Множество AF точки за постигане на творческо кадриране

Powerful DIGIC processing

Мощен DIGIC процесор

97_viewfinder

Голям и ясен поглед върху сцената

3_2_Clearview_LCD

Голям ярък екран за ясна картина

High Dynamic Range mode

Режим "Широк динамичен диапазон"

Creativly combine images

Съчетавайте няколко кадъра в една снимка

Stunning 1080p movies

Невероятно 1080p видео

GPS

Добавяйте геолокационни данни към снимките

Wifi

Споделяйте снимките и управлявайте фотоапарата си чрез WiFi мрежа

Edit and process  RAW images in camera

Редактирате и обработвате RAW изображенията чрез фотоапарата

Widest selection of Lenses

Богат избор от обективи

EOS Remote iOS / Android App

Управлявате дистанционно или преглеждате по безжичен път изображения на своя EOS 6D с помощта на новото приложение Canon EOS Remote, достъпно за iOS и смартфони или таблети с Android

EOS Remote