EOS 600D

С водеща в този клас 18-мегапикселова резолюция, интуитивен дизайн и съвместимост с всички обективи и аксесоари за EOS гамата, EOS 600D ви предлага всичко необходимо, за да можете просто да се заемете с фотография.

Ползи

  • 18-мегапикселов CMOS сензор
  • Интелигентен автоматичен режим за Сцена
  • Full-HD EOS видео
  • Съветник за функциите
  • Серия от снимки с до 3,7 кадъра в секунда
  • 9-точков автофокус с широка зона
  • 1040k-пикселов 7,7cm (3,0") подвижен дисплей
  • Основна зона+ и Творчески филтри
  • Вграден безжичен контрол на светкавици

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EOS 600D

18 MP APS-C CMOS сензор


18-мегапикселовият CMOS APS-C сензор заснема изображенията с невероятна детайлност и яснота. Тази висока резолюция осигурява изображения, които позволяват отпечатване в голям формат и изрязване за алтернативни композиции.

ISO 100-6400 чувствителност


Широкият диапазон на светлочувствителност ISO 100-6400 с възможност за разширяване до ISO 12800 позволява снимане без статив при ниска осветеност без необходимост от светкавица.

14-битова обработка на изображения


В сърцето на Canon EOS 600D е вграден 14-битов процесор DIGIC 4, който гарантира изключително пресъздаване на цветовете, фина цветова градация и редуциране на шума в изображението.

Интелигентен автоматичен режим за Сцена


Интелигентният автоматичен режим за Сцена анализира детайлно всяка сцена и винаги избира най-правилните настройки на фотоапарата, за да можете да се концентрирате върху това което е най-важно - фотографията.

Съветник за функциите


Съветникът за функциите на EOS 600D предлага описания на функциите на фотоапарата и съвети това как да ги използвате при снимане.

Full-HD EOS видео


Записвайте Full-HD видео с ръчен контрол върху кадровата честота, експонацията и звука. Режимът "Кратка сцена" записва кратки видеозаписи от 2, 4 или 8 секунди и ги обединява в един запис, за да постигне видео, което изглежда сякаш e професионално редактирано, а функцията за цифрово увеличаване при запис на видео позволява увеличение с коефициент 3-10x.

9-точков AF с широка зона и iFCL мерене


Деветте AF точки, включително централната кръстовидна AF точка, са разпределени по цялата площ на кадъра, за да се гарантира бързо и прецизно фокусиране дори на обекти извън центъра на кадъра. 63-зоновата iFCL система за мерене осигурява винаги прецизна експонация.

1040k-пикселов 7,7cm (3,0") подвижен дисплей


Снимайте от уникални ъгли на наблюдение с 7,7cm (3,0") 3:2 Clear View LCD дисплей с резолюция 1 040 000 пиксела за повече яснота.

Основна зона+


Режимът Основна зона+ позволява персонализиране на основните автоматични настройки, постигайки ефект на специфична атмосфера или тип осветяване.

Творчески филтри


Можете да прилагате творчески филтри към Raw и JPEG изображенията след заснемането, включително ефекти "Фотоапарат играчка", Мек фокус, "Миниатюра", Зърнисто черно-бяло изображение и "Fish-eye" ефект.

Вграден безжичен контрол на светкавици


Вграденият контролер за безжично управление на Speedlite светкавици и технологията "Easy Wireless" позволяват работа с външна TTL светкавица без нужда от допълнителни аксесоари.

Съвместимост с всички EF и EF-S обективи


EOS 600D е съвместим с всички светкавици, дистанционни спусъци и над 60 обектива за EOS гамата, предпочитани от професионалните фотографи по целия свят.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EOS 600D, неговите функции и какво може да прави.

18 megapixel CMOS
Easily apply a look to your shots in the Basic zone
Great low light shots
Automatically analyse your scene and select the best settings
Ensures correctly exposured images in all lighting conditions
Choice of AF points for creative framing
Continous shooting
Powerful DIGIC processing
Moveable screen for creative framing
Large bright screen for clear viewing
Stunning 1080p movies
Easily create engaging movies
Apply creative effects to your iamges
Easily apply a look to your shots in the Basic zone
On camera guide to help you learn
Control Speedlites from your camera remotely
Experiment with the EOS System