PowerShot SX520 HS

Универсален и ултракомпактен фотоапарат с 42x увеличение, който улавя всеки момент със зашеметяваща детайлност. Насладете се на лесното снимане или подобрете фотографските си умения и изразете себе си с творчески контрол.

Ползи

 • Един универсален компактен фотоапарат за дома или навън
 • Висококачествени резултати, които ще споделяте с гордост
 • Лесно е да уловите желаните снимки – през деня или през нощта
 • Експериментирайте и се забавлявайте с креативен контрол
 • Чудесни Full HD видеозаписи във вашите ръце

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PowerShot SX520 HS

Гъвкаво увеличение


Снимайте всичко – от детайлни снимки в много близък план до страхотни групови снимки и зашеметяващи пейзажи – с този любителски фотоапарат от висок клас. Той предлага голямо 42x оптично увеличение в малко и леко тяло, което лесно може да носите навсякъде.

Следете лесно обекта си


Лесно е да проследявате отдалечени обекти, когато снимате с голямо увеличение. Само с натискането на един бутон функцията "Помощ при кадриране" бързо намалява коефициента на увеличение, за да можете да намерите обекта, и възстановява първоначалното увеличение, когато освободите бутона. Усъвършенстваният автоматичен режим намалява коефициента на увеличение, когато обектът излезе от кадър, и ви помага да поддържате предварително зададен константен размер на лицата.

Удобно и стабилно снимане


С фотоапарат, създаден с мисъл за потребителя, можете да се наслаждавате на по-стабилни изображения, дори при максимално увеличение, и да снимате удобно продължително време благодарение на подобрената ергономична ръкохватка.

Снимайте при всякаква светлина


Независимо дали снимате през деня или през нощта, снимките ви ще улавят сцената точно така, както си я спомняте. HS системата постига чудесни резултати при ниска осветеност и можете лесно да уловите истинската атмосфера на ценните моменти без светкавица или статив. 16,0 мегапиксела ви позволяват да се насладите на изключително качество, детайлни изображения и печат на снимки в голям формат (постер).

Ясни резултати всеки път


Благодарение на интелигентния оптичен стабилизатор на образа вече няма да се тревожите, че заклащането на фотоапарата ще доведе до размазване на снимките. Този фотоапарат се адаптира автоматично и осигурява ясни и детайлни снимки и видео дори ако снимате при максимално увеличение или без статив при слаба светлина.

Лесно заснемане на невероятни изображения


Заснемането на страхотни снимки или видеозаписи е лесно с режима "Смарт Авто", който автоматично задава подходящите настройки на фотоапарата – независимо от сцената. Режимът "Хибриден Авто" създава забавен HD (720p) видеопреглед на снимачния ден, на който да се наслаждавате.

Винаги улавяйте момента


Животът е кратък. Не изпускайте нито един ценен момент и запечатвайте динамични сцени с този фотоапарат с бърза реакция, заснемайки високоскоростна серия от снимки.

Разгърнете своята креативност


Изненадайте семейството и приятелите си със своя творчески усет. Режимът "Творческа снимка" интелигентно заснема шест изображения на един обект с различни артистични ефекти. Или експериментирайте с разнообразните творчески режими – от ефект "Рибешко око" до преобразяване на снимките или видеозаписите така, че да изглеждат като миниатюрни модели.

Подобрете своите умения


Опознайте творческите възможности на пълния ръчен контрол. Експериментирайте със светлината, улавяна от фотоапарата, за да усъвършенствате своите фотографски умения и креативност.

Реалистични видеозаписи във вашите ръце


Лесно е да запишете страхотно видео. Само с натискане на един бутон можете да запишете превъзходно Full HD видео с 30fps и стереозвук. Снимайте в движение, като отново се наслаждавате на превъзходни и ясни резултати.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PowerShot SX520 HS, неговите функции и какво може да прави.

42x ultrazoom with ultra-wide-angle

42x ултраувеличение и ултраширок ъгъл

ZoomPlus84x

Увеличение до 84x с високо качество

Great low-light shots

Страхотни снимки при слаба светлина

16MP_CMOS

16,0-мегапикселов CMOS сензор

Digic4 Plus

Мощен DIGIC процесор

Find your subject easily at full zoom

При пълно увеличение лесно намирате желания обект

Creative Shot

6 уникални изображения от един кадър

Steady shots in every situation

Стабилни снимки и видеоклипове във всяка една ситуация

1080p movies

1080p видео

7.5 cm (3.0") LCD

7,5 cm (3,0”) LCD дисплей

Extra control

Допълнителен контрол

Hybrid Auto

Лесно снимане с видеопреглед на снимачния ден

Auto mode with 32-scene detection

Автоматичен режим с разпознаване на 32 сцени

10 shots per second burst mode

Серия от снимки с честота 10 снимки в секунда

Aperture and shutter speed control

Контрол на отвора на диафрагмата и скоростта на затвора

Instantly capture movies

Незабавен запис на видео

Eco Mode

Пестене на енергия за повече снимки

 • PowerShot SX520 HS
 • Ремък за шия NS-DC11
 • Капачка на обектива
 • Батерия NB-6LH
 • Зарядно устройство за батерии CB-2LYE
 • Захранващ кабел
 • Комплект с ръководства на потребителя