Canon IXUS 160

IXUS 160

Универсален, забавен и достатъчно малък, за да го носите навсякъде, този стилен 20-мегапикселов IXUS с режим "Смарт Авто" осигурява заснемането на красиви снимки и HD видеозаписи с качеството на Canon.

IXUS 160

Ползи

 • Поставете стила и опростеността в джоба си с изключително тънкия IXUS
 • Уловете най-важните моменти – наблизо или надалеч
 • Уловете невероятни детайли с 20 MP
 • Красиви снимки с лесно "насочване и снимане" с помощта на "Смарт Авто"
 • Забавлявайте се и експериментирайте с творческите филтри

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon IXUS 160

Съвършени снимки с джобен фотоапарат


Достатъчно малък, за да се побере в джоба или чантата ви, изключително тънкият и стилен IXUS 160 улеснява заснемането на снимки и видеозаписи с превъзходно качество, където и да отидете.

Снимайте надлъж и нашир


Уловете всеки момент с лекота чрез гъвкавия обектив с широк ъгъл (28 mm) и 8х оптично увеличение. Приближете се до отдалечените обекти чрез 8x оптично увеличение или дори още повече без загуба на качество с 16x ZoomPlus.

Изключителна детайлност за най-прекрасните ви спомени


Насладете се на изключително качество и детайлни изображения. Композирайте и изрязвайте снимките си или създавайте изумителни разпечатки в голям формат (постер) благодарение на резолюцията от 20,0 мегапиксела.

Лесно заснемане на невероятни изображения


Заснемайте фантастични снимки или видеозаписи с режима "Смарт Авто", който автоматично избира подходящите настройки на фотоапарата – независимо от сцената. Всичко, което трябва да направите, е да насочите и да снимате. Използвайте бутона "Помощ", за да получите бързи и лесни за следване указания за работа с фотоапарата и неговите функции.

Разгърнете своята креативност


Експериментирайте и се забавлявайте с творческите филтри. Можете да създадете изкривяването на обектив "рибешко око", да преобразите снимки или видеозаписи така, че да изглеждат като миниатюрни модели, и др.

HD видео във вашите ръце


Записът на чудесно видео е забавен и лесен. Лесно, само с едно натискане на бутон, можете да запишете чудесно HD видео (720p). Насладете се на творческата гъвкавост да записвате видео с оптично увеличение и се радвайте на отлични и ясни резултати.

Добавете личен стил


Добавете стила си към снимките с бързото и лесно управление на настройките на изображението, като например яркост и наситеност на цвета. Преглеждайте резултатите, докато снимате в режим "Контрол на живо", и ги споделяйте с приятели с помощта на 6,8 cm (2,7”) LCD дисплей. В комбинация със станцията за свързване на Canon можете лесно да споделяте снимките и видеозаписите си със света в социалните мрежи и онлайн албуми, както и да им се наслаждавате със семейството и приятелите си на HD телевизор.

Страхотни снимки на хора


Насладете се на страхотни снимки на приятели благодарение на технологията за разпознаване на лица. Тя разпознава множество лица в един кадър, като гарантира, че те остават на фокус с оптимална яркост. Технологията за разпознаване на лица гарантира естествени тонове на кожата дори при слаба светлина.

Еко режим


Идеален за дневни пътувания. Еко режимът намалява изразходването на батерията и ви позволява да заснемате повече изображения с едно зареждане на акумулаторната литиево-йонна батерия.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon IXUS 160, неговите функции и какво може да прави.

20.0MP_CCD

20 мегапиксела

8x optical zoom with wide-angle

8x оптично увеличение и широк ъгъл

16x ZoomPlus

Увеличавайте до 16x с високо качество

Digic4 Plus

Мощен DIGIC процесор

Auto mode with 32-scene detection

Автоматичен режим с разпознаване на 32 сцени

720p movies

720p видео

Optimises people shots

Оптимизира снимките на хора

Instantly capture movies

Незабавен запис на видео

Eco Mode

Пестене на енергия за повече снимки

Instant help

Незабавна помощ

Compatible with Canon Connect Station

Съвместимост с Canon Connect Station

 • Цифров фотоапарат IXUS 160

 • Ремък за китка WS-800 

 • Батерия NB-11L

 • Зарядно устройство за батерии CB-2LFE 

 • Захранващ кабел 

 • Комплект с ръководства на потребителя