Водоустойчиви и подводни фотоапарати

Когато става дума за зашеметяващи снимки при предизвикателни условия на открито, ви е нужен водоустойчив фотоапарат – издръжливият PowerShot D30. Можете също да добавите водоустойчив калъф към всеки съвместим фотоапарат на Canon за снимане под вода и защита срещу пясък, вода и сняг.

Underwater_Adventure_Main.jpg

Специален издръжлив фотоапарат срещу водоустойчив калъф за фотоапарат

PowerShot D30 e идеален за тези, които често се нуждаят от издръжлив фотоапарат за спорт. Достатъчно издръжлив за най-предизвикателните дейности на открито, той е водоустойчив (до 25m), ударо- и студоустойчив и е идеален за всяко приключение – от каране на сноуборд и алпинизъм до гмуркане на дълбоко. Той също така ще издържи на детска игра и на невнимателното отношение, на което могат да го подложат децата по време на приключения на цялото семейство.

Добавете водоустойчив калъф към който и да е съвместим фотоапарат Canon и можете да снимате под вода на дълбочина до 40m – предостатъчно за гмуркане с шнорхел и водолазно гмуркане – с лесен достъп до всички контроли. Той е също така чудесен за защита на фотоапарата от вода, пясък и сняг – идеално решение за плажове и басейни, както и за зимни спортове.

Защо да изберете фотоапарат Canon за снимане под вода?

PowerShot D30 е водоустойчив на дълбочина до 25 m, издържа на удар и изпускане от 2,0 m¹ и работи при температури до -10 °C – идеален за най-екстремните приключения. Нашите калъфи за снимане под вода са водоустойчиви на дълбочина до 40m и са издръжливи благодарение на поликарбонатната конструкция и затварящите механизми от неръждаема стомана – карта памет е била открита непокътната след шестгодишен престой в океана² в компактен фотоапарат PowerShot, защитен чрез калъф за снимане под вода.

Пълен контрол

Нашите водоустойчиви калъфи за фотоапарати ви позволяват да използвате всички налични контроли на фотоапарата си, за да можете да уловите точно изключителните цветове на подводния свят. Лесният достъп до функции като баланс на бялото или режим "Под вода" ви позволява бързо да настройвате цветовете според различните нива на осветеност под водата – за заснемане на перфектни подводни сцени.Изключителна производителност в условия на ниска осветеност

Заснемайте чудесни снимки под вода с иновативната HS система от Canon – изключителна комбинация между високочувствителен сензор и мощен DIGIC процесор. HS системата е ненадмината при слаба светлина (която е типична за подводни условия) и улеснява улавянето на естествената атмосфера на водния свят в изображения с превъзходно качество и ниско ниво на шума.¹ Методиката за тестване на удароустойчивостта е уникална за този продукт и не е гаранция срещу повреда или неизправност на продукта.

² http://www.dpreview.com/news/2013/03/26/camera-lost-in-ocean-reunited-with-owner

³ Симулирано изображение с илюстративна цел.

Моля, имайте предвид, че не всички функции са налични за всички продукти.