Компактна креативност: уникално решение за 4К и снимки

С креативност и универсалност XC10 заснема невероятно 4K/Full HD 4:2:2 видео и висококачествени 12 MP снимки и има компактно, леко и лесно за използване тяло с обектив с 10x увеличение, оптичен стабилизатор на образа и Wi Fi дистанционно управление.

0%

  Уловете зашеметяващо 4K и Full HD видео

  Уловете зашеметяващо 4K и Full HD видео

  снимайте и вижте

  Снимайте превъзходни изображения с висока разделителна способност и нисък шум

  Големият 1,0-инчов Canon CMOS сензор на XC10 е оптимизиран да осигурява изображения с висока разделителна способност, висока чувствителност и ниски нива на шум при заснемане както на видео, така и на снимки. Плитката дълбочина на зрителното поле увеличава възможностите за творческа изява.

  Пълен контрол

  снимайте и вижте

  Снимайте 4К с 305 Mbps/4:2:2

  Насладете се на разнообразни висококачествени креативни опции за снимане с изключително гъвкавия кодек XF-AVC H.264. Записвайте невероятно 4K видео със скорост на трансфер до 305 Mbps/4:2:2/8 бита за лесна интеграция в съществуващи 4K работни процеси или висококачествено Full HD видео с голяма продължителност със скорост на трансфер 50 Mbps/4:2:2/8 бита.

  Усъвършенствана обработка на Full HD изображения

  Овърсемплинг HD обработката е усъвършенстван алгоритъм за дебайеризация за обработка на изображения, който ефективно използва предостатъчните ресурси за заснемане на 4К изображение при Full HD запис. Камерата записва 4К изображение, RGB каналите са разделени на три отделни 8-мегапикселови 4K сигнали и след това 4K RGB сигналите се обединяват и мащабират вътрешно до Full HD (1920x1080) сигнал. Това подобрява възприеманата разделителна способност и ви позволява да запивате значително по-чисто Full HD изображение.

  image_processing

  Динамичен диапазон с 12 степени с гама настройката Canon Log

  За максимална свобода в последващата обработка, вградената гама настройка Canon Log улавя максимален диапазон от тонове, осигурявайки динамичен диапазон с до 12 степени. Разширяването на динамичния диапазон до 12 степени позволява детайлите с прекомерна светлина или сянка да бъдат записани, като по този начин увеличава обхвата на цветовата корекция.

  hdr hdr

  ЦВЕТОВО ГРАДИРАНЕ

  Уловете движещите се обекти по-точно

  Благодарение на използването на процесора DIGIC DV5 на Canon, XC10 има значително повече възможности за обработка в сравнение с предишния процесор, позволявайки на 4К филми с висока скорост на запис да бъдат записвани, заедно с поддръжка на гама настройката Canon Log и на много други ключови функции на фотоапарата.

  digic

  Универсалност и гъвкавост за максимална креативност

  4k

  Снимки с висока разделителна способност и извличане на кадри от 4K видео

  Заснемайте с лекота красиви 12-мегапикселови снимки с висока разделителна способност и решавайте как да изглеждат и да бъдат заснети, като изберете една от многото настройки за изглед и функции за корекция. Можете също да извлечете и съхраните най-добрите единични кадри от 4K видео в 8,29-мегапикселови снимки.

  Хванете всички ъгли: универсален монтаж и снимане

  Компактното тяло на XC10 позволява лесен монтаж в тесни, високи и отдалечени места. С тегло от само 930 g (само тялото) фотоапаратът е идеален за употреба с дронове за снимане на висококачествен 4К въздушни кадри, или за комбиниране с олекотена платформа за рамене.

  angles

  Вграден IS обектив с 10x увеличение за оптимизирано 4К заснемане

  XC10 е оборудван с вграден обектив с 10х оптично увеличение – обектив с 27.3-273 mm f/2.8-5.6 оптично увеличение (еквивалентен на 35 mm и в режим на снимки е 25 – 250 mm) – оптимизиран за 4К заснемане. Обективът разполага с отделни пръстени за настройване на фокуса и увеличението и използва комбинирана оптична и електронна система за стабилизиране на образа за гладки и стабилни изображения при запис без статив или в движение (електронният стабилизатор на образа не е достъпен във всички режими на снимане).

  lens

  lens

  light

  Превъзходни характеристики при всякакви светлинни условия

  Записвайте видео с нисък шум в трудни условия благодарение на високото ISO до 20 000, което осигурява по-висока чувствителност и отлични характеристики при слаба светлина. Вграденият ND филтър допълнително подобрява контрола на експонацията при ярка светлина или когато е необходим по-широк отвор на диафрагмата.

  Режими на запис с ниска и висока кадрова честота

  Увеличете творческите си възможности с висококачествен запис със забавяне на действието до 1/4 от нормалната скорост (HD видео) или запис с ускоряване на действието до 1200x от нормалната скорост (до 4K видео).

  workflow

  Лесни за употреба и бързи решения за работни процеси

  Записвайте 4K и Full HD видео или 12 MP снимки във вътрешната памет

  Записвайте впечатляващо 4K видео с висока скорост на трансфер във вътрешната CFast 2.0™ карта памет, като се възползвате от стандарта VPG130, който гарантира устойчива скорост на запис от най-малко 130 Mbps*. Full HD видео и 12-мегапикселови снимки могат да бъдат записвани в отделна SD карта памет. Използвайте предимството на излишъка от данни на 4K сензора за запис във формат Full HD с по-високо качество и значително по-ясни резултати благодарение на HD обработката чрез предискретизация.

  • Canon е упълномощен лицензиант на търговската марка CFast 2.0™, която може да бъде регистрирана под различни юрисдикции.
  * Може да изисква актуализация на фърмуера. Още…

  workflow

  Компактен, ергономичен дизайн за лесно използване

  Компактната и лека ергономичната конструкция на XC10 включва въртяща се ръкохватка и голям подвижен LCD панел, за да можете да снимате лесно от различни ъгли. Висококачествен капацитивен сензорен дисплей позволява лесен достъп и управление на режимите на снимане и менютата. За по-удобно снимане от нивото на очите или когато снимате при ярка светлина в комплекта е включен и визьор за монтаж към дисплея.

  workflow

  workflow

  Нов XF-AVC формат за лесна интеграция

  Новоразработеният универсален поддържащ 4К файлов формат XF-AVC на Canon използва ефикасния кодек H.264 и се интегрира лесно в съществуващи работни процеси, като по този начин повишава ефикасността на последващата обработка.

  workflow

  Wi-Fi дистанционно управление

  Вградената Wi Fi връзка на XC10 ви позволява да управлявате фотоапарата дистанционно чрез уеб браузър, смартфон или таблет, което е идеално при снимане от дрон или когато поставяте фотоапарата на необичайни места.

  05

  XC10 Ratings and Reviews

  Спецификации

  4K

  Full HD

  DIGIC 6

  • Canon е упълномощен лицензополучател на търговската марка CFast 2.0™, която може да бъде регистрирана под различни юрисдикции.
  Какво включва комплектът

  Препоръчваме ви