XA35

Компактната многофункционална видеокамера XA35 предлага изображение с широк динамичен диапазон и HD/SD-SDI порт, което я прави идеална за професионални репортажи, заснети на мястото на събитието, както и за журналисти, които искат дискретно да заснемат съдържание, особено при сцени с висок контраст.

Canon XA35

Ползи

  • f/1,8-2,8 обектив с 26,8 mm¹ широк ъгъл, 20x увеличение с интелигентен оптичен стабилизатор на образа по 5 оси и режим "Динамичен IS"
  • 1/2,84" HD CMOS Pro сензор с подобрена чувствителност за снимане при слаба светлина и с по-малко шум
  • Режимите Wide DR (600%) и "Приоритет на светлите тонове"² осигуряват детайлност в светлите/тъмните зони за по-реалистично изображение
  • HD/SD-SDI изход, идеален за студийни среди
  • Запис в два формата: Full HD AVCHD (28 Mbps) или MP4 (35 Mbps) към 2 SD карти
  • Сваляема горна ръкохватка с професионални XLR входове и вградена ИЧ видеолампа
  • 8,77 cm (3,5") OLED сензорен екран за отлична резолюция, контраст и пресъздаване на цветовете
  • EVF с 1,56 милиона точки и 45° накланяне за гъвкавост при снимане
  • Функции за запис с ниска и висока кадрова честота (x2 до x1200) и запис на кадри през зададен интервал в МР4 режим
  • Вградена WiFi функция с два честотни диапазона за отдалечено управление, трансфер/прехвърляне на файлове и преглед в браузър

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon XA35

Широкоъгълен HD видеообектив на Canon с 20x увеличение


Записвайте видео с изключително качество благодарение на великолепния и универсален 26,8 mm¹ широкоъгълен обектив на XA35. Увеличението 20x ви приближава до действието, докато динамичният оптичен стабилизатор на образа компенсира заклащането в 5 направления, за да осигури свръхстабилни изображения. Диафрагмата (максимален отвор f/1,8) с 8 елемента и EDM технологията осигуряват красиви ефекти "боке" (разфокусиране).

Подобрен 1/2,84" HD CMOS Pro сензор


Новоразработеният Canon HD CMOS Pro сензор постига около 2,91 ефективни мегапиксела, осигурявайки невероятно Full HD качество на картината. Благодарение на повишената чувствителност и подобреното съотношение сигнал-шум, изображенията, заснети при слаба светлина, са по-ясни и с по-малко шум.

Гъвкави нови настройки на изображението


Две нови настройки на изображението, с които ще постигнете още по-впечатляващи резултати. Настройката Wide DR ви предоставя 600% динамичен диапазон, чрез който се постигат ярки изображения с висок контраст, които запазват детайлността си и в светлите, и в тъмните зони без нужда от постобработка. Режимът "Приоритет на светлите тонове" записва видео с по-естествени тонове, по-наситени цветове и повече детайлност, особено в зони с висока яркост² – идеално за сцени с ясно небе и отразяващи повърхности.

8,77 cm (3,5”) OLED сензорен дисплей и подвижен EVF (електронен визьор)


Въпреки компактния си размер XA35 осигурява висококачествено наблюдение при заснемане. Лесният за използване сензорен OLED дисплей с 1,23 милиона точки предлага по-добро време за реакция и подобрена детайлност на изображението, контраст и пресъздаване на цветовете в сравнение с еквивалентните LCD дисплеи. Електронният визьор с размер 0,61 cm (0,24”) и 1,56 милиона точки може да се повдигне до 45°, осигурявайки с лекота различни позиции за снимане.

Гъвкав запис в два формата


AVCHD видео може да бъде записвано с до 28Mbps в режим 1080/50P, докато за максимално качество можете да изберете режим на запис 35Mbps 1080/50P MP4. Двата слота за SDXC/SDHC карти памет позволяват едновременен запис³ на висококачествено HD видео и на MP4 видео с по-ниска резолюция за по-лесен трансфер на файловете – идеално при необходимост от бързо изпращане на заснетите видеозаписи. В режимите MP4 са достъпни функции за запис с ниска и висока кадрова честота и запис на кадри през зададен интервал (x2 до x1200).

Професионално аудио и HD/SD-SDI свързаност


Леснодостъпният HD/SD-SDI порт позволява свързване към оборудване за излъчване, отговарящо на индустриалните стандарти, като например системи за сателитно разпръскване. Два XLR порта осигуряват входове за професионално аудио, поддържайки висококачествен линеен РСМ запис.⁴

Инфрачервено снимане


XA35 може да бъде използвана безпроблемно през нощта или в условия на слаба околна светлина благодарение на подобрената чувствителност на сензора и източника на ярка инфрачервена светлина, вграден в горната ръкохватка, което я прави идеална за заснемане на диви животни.

Вграден Wi-Fi, разширяемост за GPS


Прехвърляйте заснетите видеозаписи безжично с помощта на телефон или таблет с iOS или чрез FTP при скорости до 150 Mbps⁵. Управлявайте функциите на видеокамерата дистанционно посредством Wi-Fi устройство – не са необходими приложения. Геолокационни данни могат да бъдат записвани, като се използва опционен GPS аксесоар.


Компактно и леко тяло


Със сваляемата си горна ръкохватка тази дискретна и изключително компактна видеокамера е идеална за снимане в ограничени пространства или на трудни места. Лекото й тяло не уморява ръката при продължително снимане без статив.
¹ 35 mm еквивалент
² Може да се наложи яркостта на дисплея да бъде увеличена
³ Паралелен запис не се поддържа в режим 1080/50 P
² Аудио с линейна ИКМ се поддържа само в режим AVCHD 28 Mbps
⁵ Точка за безжичен достъп до интернет е необходима за FTP трансфер на файлове

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon XA35, неговите функции и какво може да прави.

Full HD

Full HD

HD Video Lens

HD видеообектив

Wide Angle Lens

Широкоъгълен обектив

20x Optical Zoom

20x оптично увеличение

Steady shots in every situation

Стабилни снимки при всяка ситуация

Steady shooting on the move

Стабилен образ при запис в движение

Superb low-light shooting

Изключителни резултати при слаба светлина

DIGIC DV4

Мощна обработка с DIGIC

Wide DR Gamma

Снимайте с висока детайлност в светлите и тъмните зони

Highlight Priority

Приоритет на детайлността в светлите зони

Interval rec

Творческо снимане през определен интервал

WiFi Cert

Wi-Fi отдалечено управление и лесно споделяне

8 Blade Circular Aperture

Кръгла диафрагма с 8 елемента

AVCHD

AVCHD запис с 28 Mbps

MP435MBPS

35 Mbps MP4 запис

Professional Audio

Професионален звук

OLED

Органичен 8,8 cm LED сензорен дисплей

Dual SDXC card slots

Два слота за SDXC карти памет

Instant Auto Focus

Бърз автофокус

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Вдъхновение, обучение, продуктова информация и актуални новини за професионалните фотографи и видео-фотографи, снимащи с оборудване на Canon, а също така и за напреднали ентусиасти по целия свят.