RC-V100

Дистанционното управление RC-V100 на Canon предоставя по-голяма свобода на потребителите на видеокамери. Независимо дали се намирате в студио, на открито или на иначе недостъпно за вас място, чрез кабелното дистанционно управление можете да управлявате почти всички функции на видеокамерата.n.

Ползи

  • Мощно кабелно дистанционно управление на функциите на видеокамерата
  • Интуитивни контроли за професионалните потребители
  • Специални селектори за задаване на по-сложни настройки на изображението
  • Пряк контрол върху важни функции на видеокамерата (фокусиране, отвор на диафрагма и варио¹)
  • Достъп до менютата на видеокамерата за бързо задаване на настройки
  • Осветените бутони улесняват работата при слаба светлина
  • Програмируеми от потребителя бутони
  • Съвместимо с професионалните видеокамери Canon и кинокамерите Cinema EOS
  • Идеално за снимки на открито и в студио
  • По-бърза комуникация и до 100 m дистанция с опционния кабел Canon RR-100

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon RC-V100

Мощно дистанционно управление


Това мощно кабелно дистанционно управление за професионалните видеокамери на Canon позволява да извършвате основни и по-сложни настройки на изображението. Свържете към конектора REMOTE A чрез стандартния 5 m кабел (3,5 mm–2,5 mm жак) или към конектора REMOTE B (чрез опционните 8-изводни кабели RR-10 и RR-100) за по-висока скорост на работа, извършване на едновременни операции и увеличена дистанция – съответно до 10 m и 100 m.

Разширен контрол


RC-V100 обединява полезните функции на усъвършенствано дистанционно управление и контролер за видеокамери (CCU), които обикновено се използват в студийна среда. Почти всяка функция може да бъде настройвана – от фокусиране, отвор на диафрагмата и варио до потребителски настройки (предварително зададени потребителски настройки на изображението) и специфични настройки (точка на коляно и наклон).

Записвайте повече, по различен начин


Понякога е необходимо дистанционно управление на видеокамерата – когато тя е монтирана към видеокран за запис отвисоко или когато настройките трябва да бъдат бързо променяни при променливи условия. Благодарение на отдалечения достъп и контрол тези пречки при записа могат да бъдат преодолени. В комбинация с RC-V100 професионалните видеокамери на Canon стават универсални инструменти, позволяващи да пресъздадете творческите си визии.

Интуитивни контроли за по-лесна работа


Интуитивните контроли улесняват управлението на важни функции на видеокамерата и настройки на изображението – дори когато досега не сте работили с тази видеокамера. Контролерът е проектиран така, че да бъде лесно разбираем, като важните му функции са обединени в три основни групи. Най-често използваните настройки на изображението се управляват чрез селектори, което изключително улеснява отдалеченото фино настройване на изображението. За допълнителна гъвкавост са предоставени програмируеми от потребителя бутони.

Разбираема и лесна работа навсякъде и по всяко време


За по-лесна работа при слаба светлина бутоните са осветени, като е осигурена и възможност за звуков сигнал за потвърждаване на избраните от потребителя настройки.

Актуализации на фърмуера


Може да се наложи актуализиране на фърмуера на видеокамерата ви, за да бъде съвместима с RC-V100. Ако конекторът REMOTE B на RC-V100 все още не е активиран, това може да се направи чрез сервизна актуализация през USB порта на устройството.

¹Обективът не може да бъде управляван, ако използвате кинокамери Cinema EOS с PL гнездо или ръчно управлявани обективи

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon RC-V100, неговите функции и какво може да прави.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Вдъхновение, обучение, продуктова информация и актуални новини за професионалните фотографи и видео-фотографи, снимащи с оборудване на Canon, а също така и за напреднали ентусиасти по целия свят.